Губернатор області Іван Мовчан, голова обласної ради Сергій Татусяк та міський голова Володимир Гройсман напередодні святкування Дня Незалежності України, 22 серпня, в приміщенні облдержадміністрації вручили почесні грамоти кращим працівникам області. «Сьогодні в цій залі присутні люди, які щоденно своєю працею, патріотизмом, відданістю та любов’ю до рідного краю демонструють свою причетність до розвитку Вінниччини та країни в цілому, - сказав у своєму вітальному слові Іван Мовчан. - Ми маємо з вами усвідомлювати те, що тільки разом, об’єднавшись, зможемо побудувати міцну незалежну країну. Я переконаний, що сьогодні ми по праву відзначаємо людей і заслужено дякуємо їм за те, що вони роблять задля розвитку Вінниччини та держави».

Володимир Гройсман, Сергій Татусяк та Іван Мовчан вітають з Днем Незалежності

Привітав усіх присутніх і Вінницький міський голова Володимир Гройсман: «Я хочу всіх щиро привітати з цією визначною подією. Можливо, для когось це чергове свято, але я знаю, що для переважної більшості – це визначальний день. День, який дав нам можливість жити у своїй власній країні, будувати її, переживати не тільки добрі часи, а можливо і складні, але це й шанс для кожного з нас, наших дітей, по-справжньому відчути себе громадянами незалежної, вільної і демократичної країни. Україна має бути державою, яка буде визначати, як вона хоче жити і куди буде рухатись, як розвиватись. Я думаю, що нам ще багато треба зробити, але я пишаюся тим, що ми маємо таку прекрасну країну».

Під час урочистої зустрічі було вручено і свідоцтва про занесення на обласну дошку пошани «Праця і звитяга вінничан», яку напередодні Дня Незалежності традиційно оновили. На дошці пошани цьогоріч розміщено і райони області, які мають найкращі результати. Свідоцтво про занесення на дошку пошани міста Вінниці вручили міському голові Володимиру Гройсман.

Сергій Моргуновобласна дошка пошани

Цьогорічних переможців обласного конкурсу «Людина року» нагородили дипломами та відзнаками. Загалом конкурс проходив у 23 номінаціях. В номінації «Депутат року» переможцем став секретар Вінницької міської ради Сергій Моргунов.

мешканці різних районів області демонстрували ремесла, які розвиваються на їх територіяхмешканці різних районів області демонстрували ремесла, які розвиваються на їх територіях

Після урочистого зібрання святкування Дня Незалежності перемістилося до концертної зали «Райдуга». На площі біля якої мешканці різних районів області демонстрували ремесла, які розвиваються на їх територіях, та частували гостей різноманітними стравами.

Вітання з нагоди Дня Незалежності

Вітали сьогодні вінничан і в стінах міської ради. З нагоди Дня Незалежності преміями і грамотами виконкому міської ради за активну громадську позицію, сумлінну наполегливу працю та відповідальність за доручену справу було нагороджено 29 вінничан. Серед них матері-героїні та працівники різних сфер і галузей Вінниці, які зробили значний внесок у розвиток міста.​



Переглядів: 7281
Поширень: 0