Квартиру керівника Вінницької обласної організації ВО “Свобода” Олексія Фурмана обікрали двічі. Першого разу крадії сюди навідалися у ніч з 21 на 22 серпня, а наступного — з 22 на 23-тє. Про це повідомляють у прес-службі Вінницького міського управління міліції.

- Ці крадіжки — точно не мають політичного мотиву, - повідомив начальник Вінницького міського управління міліції Юрій Куций. - Слідство на 80% з’ясувало, хто скоїв ці злочини. Це не серйозні крадії. Ключем просто скористались, спокійно зайшли і вийшли. Бо два місяці тому дитина власника квартири втратила ключ, а у вхідних дверях стояв серйозний замок.

Що саме вкрали злодії з помешкання Олексія Фурмана, правоохоронці не уточнюють. Не розповідає про це і сам постраждалий.

Безлад і розкидані речі в оселі помітила довірена особа Олексія Фурмана, яка доглядала за квартирою у час його відсутності. Власник у цей період перебував за кордоном на відпочинку. Саме довірена особа подзвонила до міліції і двічі писала заяви, уточнюють правоохоронці.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, під час другої крадіжки з цього помешкання винесли дитячий велосипед.

За фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження відповідно до ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка із проникненням у житло).

Крім цього, Юрій Куций повідомив, що квартира Олексія Фурмана буде поставлена під сигналізацію і відеонагляд.



Переглядів: 3748
Поширень: 0