Сьогодні переїзд завершився – зранку сюди доправили комп’ютерний клас. Він став останнім. Найбільше навантаження прийшлося на вівторок-середу. Зараз у школі займаються розстановкою меблів та підготовкою класів до Дня знань. Комп’ютерний клас у новому приміщенні облаштовуватимуть вже завтра.

перевезення комп\'ютерного класу школиперевезення школи

Весь переїзд зайняв чотири дні. Як повідомили «Моїй Вінниці» у департаменті освіти міської ради, розпочався він у вихідний день, 26 серпня, з ініціативи частини батьків, які перевезли парти та обладнання одного класу. 27 та 28 серпня більше 60 вчителів праці та фізкультури, а також технічні працівники різних шкіл перевозили меблі та шкільне устаткування решти, 23 класів. Транспортом забезпечив департамент енергетики, транспорту та зв’язку. Крім того, до нового закладу доставили закуплені міською радою нові комплекти парт та стільців для восьми класів, 14 шкільних дошок та лавочки із столами для їдальні.

клас 25 школи

Як нам стало відомо, на сьогодні до закладу подано близько 900 заяв від батьків, які хочуть навчати тут своїх дітей. Нагадаємо, що відповідно до рішення міської ради, випускники Спеціалізованої школи 1 ступеню №25, які засвоять навчальну програму на достатньому та високому рівні, - матимуть право першочергового зарахування до гуманітарної гімназії №1 поза конкурсом. Саме ці заклади спеціалізуються на поглибленому вивченні іноземних мов (англійської та німецької).

Як повідомлялось раніше, для зручності учнів нової школи протягом першої чверті від лікарні ім. Пирогова будуть курсувати два автобуси, які возитимуть дітей на навчання.

Про те, яким був останній день переїзду, дивіться у фоторепортажі:
 



Переглядів: 7541
Поширень: 0