Так, 13-15 вересня вінницький центральний парк культури і відпочинку ім. Горького наповниться танцювальними колективами з усієї України, які першими об‘єднаються заради єдиної мети - звернути увагу громадськості на екологічні проблеми.

"Ритм Планети" - саме таку назву має наймасштабніший танцювальний екологічний фестиваль цієї осені, організаторами якого є ВОО ЦПП «Лотос» та його відділок - Жіночий клуб «Жемчужина».

За словами організаторів еко-фестивалю, екологічна ситуація, що склалася в світі, не залишає ні одну свідому людину байдужою. Зрозуміло, що настав час вирішувати складні екологічні питання, для того, щоб запобігти подальшій руйнації природи та виправити помилки кількох поколінь. Тому основною метою, яку переслідують борці за чисте навколишнє середовище, є звернути увагу громадськості на екологічний стан Поділля, що, в свою чергу, допоможе сформувати колективну думку щодо збереження природи, а також приверне увагу влади до існуючих екологічних проблем.

"Ритм Планети" - це, в першу чергу, шоу, аналогів якому в Україні ще не було. Кожна танцювальна постановка колективів буде присвячена глобальній або місцевій екологічній проблемі. Крім танцюристів участь у шоу візьмуть вокалісти, артисти циркового жанру, спортсмени, художники, музиканти, майстри ручної роботи та інші небайдужі.

Родзинкою фестивалю стане масова театралізована танцювальна постановка під керівництвом учасниці проекту "Майданс" Тетяни Шестак, яка відбудеться на набережній "Roshen" 15 вересня о 18.00.

В рамках фестивалю також буде проведена еко-виставка товарів та послуг, виставка світлин та каритин на тему «Що ми залишимо нашим дітям», виставка виробів з пластику «Пластик - бомба повільної дії», круглі столи щодо екологічних проблем та шляхів їх вирішення та ще багато цікавого й несподіваного.

Еко-фестиваль "Ритм Планети" відбудеться за підтримки Громадської Ради при ОДА, Вінницького обласного осередку Всеукраїнської екологічної ліги. Партнерами свята - Козацький полк ім. І. Богуна, Благодійний фонд «Здорова нація».

Отже, 13-15 вересня, ЦПК та В ім. Горького, набережна "Roshen" - прийди та підтримай учасників у боротьбі на чисте середовище!

Якщо Вам сподобалась ідея фестивалю і Ви можете запропонувати свою допомогу, стати учасником або гостем свята, чи просто отримати детальнішу інформацію - звертайтесь за тел. (0432)691689, (067)7437959, сайт www.perluna.com.ua, ел.пошта [email protected].



Переглядів: 5470
Поширень: 0