У четвер, 5 серпня міліціонери провели показові навчання. Беркутівці продемонстрували, як уміють стріляти, захищати адміністративні будівлі, показали прийоми рукопашного бою. Познайомили беркутівці і з різними видами зброї.

Бійці вінницького підрозділу "Беркут"

- Зараз вінницький підрозділ нараховує 51 співробітника, - розповів командир підрозділу «Беркут» Анатолій Стаховський. - Раніше, десять років тому, було удвічі більше, але пройшло скорочення. Та Вінниця - не мільйонне місто, ми повністю виконуємо своє завдання, завжди знаходимось у бойовій готовності. Цьогоріч, по Вінницькій області, «Беркут» масово не виїжджав. Раніше їздили на заворушення, що проходили на Центральному ринку та в Немирові.

Бійці вінницького підрозділу "Беркут"

Під час тренувань беркутівці себе не шкодують, - зазначив Ігор Дебелий, заступник командира підрозділу "Беркут". - Та, щоб підготувати гарного бійця знадобиться не менше п\'яти років.

Бійці вінницького підрозділу "Беркут"

- Люди під час тренувань звикають отримувати удари і в реальній ситуації у них уже немає сильного стресу, - продовжив Ігор Дебелий. - Адже головне у нашій професії - фізична підготовка. Застосовуємо навички в основному в Києві, на Євро ми були біля фан-зони. Але, на щастя, обійшлось без надзвичайних ситуацій, пробули в режимі очікування. Професію я обрав через любов до адреналіну і жодного разу про це не пошкодував.



Переглядів: 7551
Поширень: 0