Дорогі Вінничани!

Щиро вітаю Вас з Днем народження Вашого чудового міста! День міста – це свято, що об’єднує всі покоління, це свято для всіх без виключення його мешканців. У такий день кожний відчуває себе частиною великої родини.

Вінниця – місто, у якому хочеться жити, у яке закохуєшся з першого погляду. Це прекрасне комфортне місто багате своєю історією та національними традиціями.

Усі досягнення, якими славиться Вінниця, складаються зі щоденної праці, знань і талантів її мешканців. Бо тільки разом Ви розвиваєте й покращуєте сьогодення, разом крокуєте в майбутнє. Вашими спільними зусиллями твориться неповторний образ затишної Вінниці.
Хочу побажати Вам, дорогі Вінничани, щоб Ваше місто й надалі процвітало, виховувало для України талановитих вчених, митців, літераторів, лікарів, вчителів - тих, хто прославлятиме Україну в світі.

Від щирого серця бажаю всім Вінничанам здоров’я, добробуту, родинного затишку, успіхів в усіх справах і починаннях. Нехай мир, злагода, взаємна повага та довіра завжди пануватимуть у Ваших домівках!

Щиро Ваш,
Віталій КЛИЧКО
 



Переглядів: 8162
Поширень: 0