Напередодні Дня фізичної культури і спорту в приміщенні Вінницької міської ради привітали кращих спортсменів Вінниці, представників шкіл, які показали гарні результати на спартакіадах, тренерів, вчителів фізичної культури тощо. Вони отримали грамоти, кубки, подяки та грошові нагороди.

Сьогодні у міській раді привітали кращих спортсменів Вінниці

Заступник міського голови Валентина Балицька подякувала всім присутнім за їхній вклад у популяризацію здорового способу життя, за те, що вони залучають до занять спортом багато людей. «Міська влада робить все для того, щоб інфраструктура, необхідна для занять спортом, розвивалася. З кожним роком у місті стає все більше спортивних майданчиків, у цьому році їхня кількість поповнилася ще шістьма об’єктами». Привітав присутніх й голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський, зазначивши, що найдорожчим для галузі є людський потенціал – ті люди, які повністю віддають себе спорту та роботі з дітьми і молоддю.

Сьогодні у міській раді привітали кращих спортсменів Вінниці

Спортсмени, які стали переможцями або призерами на європейських чи всесвітніх іграх отримали сертифікати на річну премію міської ради. У цьому році таких людей – 21. Були нагороджені й шість шкіл міста за підсумками спартакіади серед загальноосвітніх навчальних закладів. Їх представники отримали кубки, грамоти та премії на розвиток фізичної культури у своїх школах. Крім того за результатами спартакіади нагородили й три заклади I-II рівня акредитації, їхні представники отримали кубки, подяки та грамоти. Півсотні працівників галузі отримали грамоти на премії.

Для довідки:

У місті діє 7 міських ДЮСШ, в яких культивується 26 видів спорту. У 2013 році 1000 вінницьких спортсменів взяли участь у 124 змаганнях різних рівнів (в тому числі всеукраїнських, європейських та світових турнірах). За цей час наші спортсмени вибороли: 28 перших і призових місць на чемпіонатах Європи, світу, міжнародних змаганнях; 25 перших і призових місць на чемпіонатах і Кубках України серед дорослих спортсменів.



Переглядів: 6331
Поширень: 0