12 вересня відбулось нагородження переможців фотоконкурсу “Модна вишиванка”. Нагадаємо, що конкурс проводився 7 вересня на День міста. Кожен бажаючий надавав свої фотографії організаторам, а вони виставляли їх на голосування у пабліку соціальної мережі Вконтакті (у групі “Це Вінниця! Друже”). Перемогли ті фото, які зібрали нійбільше лайків.

За словами начальника відділу у справах молоді і туризму Вінницької міської ради Руслана Анфілова, гловною умовою конкурсу було не просто зібрати найбільшу кількість голосів, а й подарувати гарний настрій, при цьому, щоб на одязі були українські елементи і орнаменти і у той же час він дбув стильним.

Найбільшу кількість голосів, 5066 лайків, зібрала фотографія Сергія і Ольги Костюків. Вони сфотографовані на світкуванні дня нородження сина Дениса.

фотоконкурс “Модна вишиванка”

Спочатку я вишила сорочку чоловіку і собі, - розповідає Ольга. – А згодом - і сину. Залишився шматок матерії, от з неї і вийшла вишиванка. Для того, щоб перемогти у конкурсі просила підключитись рідних, друзів і навіть незнайомих.

фотоконкурс “Модна вишиванка”

За фотографію, яка стала другою, проголсувало 4623 особи. А за третю - 1771 людина.

фотоконкурс “Модна вишиванка”

У конкурсі участь взяло близькл 100 осіб, які надіслали понад 300 фотографій.

Усі переможці отримали призи — українські сувеніри. Окрім того огранзатори відмітили найцікавіші, найоригінальніші фото і ті, на яких сфотографована мати з дитиною. А фото переможця — прикрасить біг-борди міста Вінниці. За словами Ольги, вона б підписала фото так: «Справжня українська сім‘я.

Конкурс проводився Вінницькою міською радою, громадською організацією “Це Вінниця! Друже!” і Центром підліткових клубів за місцем проживання “УНІВЕР”.



Переглядів: 14230
Поширень: 0