Близько 200 дітей вперше переступили поріг «Барвінку». Привітати учасників урочистої лінійки прийшли заступник Вінницького міського голови Валентина Балицька та директор департаменту освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк.

Лінійка у Барвінку

Сьогодні «Барвінок» - це унікальний колектив, в якому діти знайомляться з різними видами мистецтва і однаково добре оволодівають ними. Глядачі з багатьох країн світу щиро захоплюються творчістю вихованців «Барвінку». Ансамбль побував у більше, ніж 20-ти країнах світу і отримав високу оцінку і визнання унікальності не тільки своїх концертних програм, а й всієї системи навчання і виховання дітей через мистецтво.

Лінійка у Барвінку

Літо 2013 року видалось для учасників Народного ансамблю танцю «Барвінок» щедрим на поїздки. Тільки у Польщі колектив побував двічі. Багато вражень отримали учасники колективу від перебування у Німеччині та Франції.

Лінійка у Барвінку

Незважаючи на святковий настрій, розслаблятися у вихованців та педагогів «Барвінку» немає часу, адже у 2014 році колектив буде відзначати славний ювілей – 30-річчя з дня заснування.

З кожним роком кількість бажаючих долучитись до кращих зразків національної культури не зменшується, що свідчить про те, що «Барвінок» буде квітнути та радувати своїм чудовим мистецтвом ще багато, багато років.



Переглядів: 5651
Поширень: 0