Закінчився черговий сезон відкритої шкільної ліги КВН "ЕлітЛіги". П\'ять років обласна молодіжна громадська організація разом з міським департаментом освіти організовує першість серед творчих колективів кращих шкіл Вінниці. Переможці цих змагань отримують право представляти наше місто і край на всеукраїнському фестивалі шкільних команд КВН "ЖарТ Птиця", який проходить наприкінці вересня у Затоці.

КВН "ЕлітЛіги"

П\'ятий сезон "ЕлітЛіги" стартував на зимових канікулах під час трансукраїнської Школи Дідів Морозів і Снігурочок . Окрім двадцяти двох вінницьких шкіл у першому турі також грали команди з Козятина, Запоріжжя, Чорнобая, Сум і Боярки.

КВН "ЕлітЛіги"

У фінал вийшло шість команд. 13 вересня в Палаці Мистецтв у переповненому залі протягом двох годин ці команди у впертій боротьбі з\'ясували, хто ж цього року поїде до Затоки.

Перше місце і звання чемпіона отримали хлопці й дівчата з команди «Брокколі» гімназія №1.

КВН "ЕлітЛіги"

Ця команда всі п\'ять попередніх років була реальним претендентом на перемогу, але завжди знаходилися ті, хто випереджав їх. І ось – перемога! Не менше школярів, перемозі радів і їх тренер Петро Вінницький. Вітаємо!

Гідну конкуренцію в грі чемпіонам склала команда «Все Свои» з ЗОШ № 26. Тільки в останньому конкурсі вони поступились кількома десятими балу .

КВН "ЕлітЛіги"

У фіналі вперше грало одразу дві команди, «Бродвей» і «Не Исключено», з одного навчального закладу. Таку розкіш змогли собі дозволити гімназисти з ФМГ № 17. Можливо саме через розпорошення творчих сил їм не вдалося сконцентруватися і перемогти.

Гідну фіналу гру показали команди «7ЛИЦ » ліцей № 7 і «16 Гб » школа № 16. Є всі підстави вважати, що в новому сезоні "ЕлітЛіги" саме ці команди будуть фаворитами та претендентами на перемогу.

Всі команди-фіналісти отримали з рук начальника відділу виховання міського департаменту освіти Ірини Кравець дипломи учасників, а від торгових марок "Караван" і "Солодка Мрія" солодощі.

Також організатори висловлюють подяку за допомогу в організації та проведенні чемпіонату вчителям, батькам та тренерам команд і постійному партнеру Міському Палацу Мистецтв.

Окрім фінала «ЕлітЛіги» 11 та 12 вересня пройшли ігри другого туру Відкритого Кубку Вінниці.

23 очікується гра Веселої Ліги, а 24 та 25 вересня – Чемпіонату КВН на призи Міського Голови. Початок ігор о 18:30.



Переглядів: 7376
Поширень: 0