Володимир ПродивусНі дощ, ні осіння холоднеча не завадили Наталії Могилевській та її підопічним – гуртам ДіО.фільми, D-версія, Real O та Indi – влаштувати музичне свято на оновленій площі перед універмагом. На майдан за запрошенням Володимира Продивуса у п’ятницю прийшли найстійкіші вінничани, аби побачити концерт, подарований народним депутатом рідному місту.

- Непросто далась нам реконструкція майдану, але тепер він став ще однією візиткою Вінниці. Навіть до того, як завершено весь обсяг робіт, вінничани, особливо молодь, охоче проводять тут час. А скільки молодят приходить фотографуватися біля композиції «I love Vinnytsia»! Значить, вінничани нашу роботу вже сприйняли. Тепер повертаємо площі її добрі традиції, - каже Володимир Степанович. Двотижневі новорічні «марафони», концерти духовної музики, програми для ветеранів, дитячі свята, - вінничани пам’ятають, скільки разів безкоштовно вони могли тут почути і побачити виступи зірок. Сашко Пономарьов, Ірина Білик, Руслана, «Друга ріка», - всіх не злічити. Одна з них – Наталя Могилевська. Саме їй випало засвідчити поверненню площі перед універмагом статусу арт-майданчика.

- Я багато разів приїздила до Вінниці до свого доброго друга Володі Продивуса – людини, яка багато зробила для цього міста. Знаєте, у нас, артистів, була традиція: як тільки Вінниця – ми їхали сюди, на майдан до Продивуса. Навіть майдан цей так і називали - майдан Продивуса. Бо було тут стільки концертів! І я дуже рада, що ця традиція відновлюється!

Наталя Могилевська у Вінниці

Настрій і оптимізм Могилевської цілком поділяли глядачі: мовляв, що – дощ, ми тут і в морози «запалювали»!

Музичне свято 20 вересня на оновленій площі перед універмагом, Вінниця

Музичне свято 20 вересня на оновленій площі перед універмагом

концерт біля універмагу, Вінниця

Салют біля універмагу 20 вересня 2013 року

- Приємно, що молодь прийшла і підтримала перший концерт після такої довгої перерви. Плануємо тут, на майдані, проводити концерти для вінничан та гостей Вінниці. Обіцяю, ці концерти будуть різні, цікаві, яскраві, - запевнив Володимир Продивус.



Переглядів: 12812
Поширень: 0