До Міжнародного дня психічного здоров’я та сьомої річниці відкриття Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» відкриється нова виставка.

Організатори сподіваються таким чином сформувати у молодих людей із інвалідністю активну громадянську позицію, підвищити рівень соціалізації, комунікації, самовираження та зайнятості людей з обмеженими фізичними можливостями, психічними захворюваннями та розумовою відсталістю.

- Більшість отримувачів послуг нашого центру - це люди з ураженнями опорно-рухового апарату, центральної та периферійної нервової системи, з психічними захворюваннями та розумовою відсталістю, - каже директор Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій» Світлана Демко. - Минулого року завдяки впровадження Програми підготовки до самостійного життєзабезпечення та проведення заходів із працетерапії молодих людей із функціональними обмеженнями «Обрій» збільшив кількість одночасного перебування отримувачів послуг від 40 до 70 осіб, покращив якість і наповнюваність реабілітаційних послуг. Наші вихованці перемогли у Всеукраїнському конкурсі творчості людей із інтелектуальною недостатністю "Я маю мрію" та обласного фестивалю творчості та талантів дітей і молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе».

Місце проведення: центральний корпус бібліотеки ім.Тімірязєва, що розташована за адресою - вулиця Соборна, 73.



Переглядів: 3649
Поширень: 0