В суботу, 12 жовтня, о 10.00 в парку Дружби Народів на перехресті вулиці Стахурського та Проспекту Космонавтів відбулися дитячі велоперегони «Дивогонка».

У Вінниця відбулись великі перегони маленьких велосипедистів

Учасниками перегонів стали велосипедисти у віці від 2-х до 11 років, котрі подолали страх перед погодними умовами та прийшли на змагання. У кожної дитини була велика команда підтримки – батьки та дідусі-бабусі активно вболівали за маленьких спортсменів! Але головною винагородою, як дорослих, так і дітей, був позитивний настрій, котрий є невід’ємною частиною кожного дитячого свята.

У Вінниця відбулись великі перегони маленьких велосипедистів

Між присутніми «дивогонщиками» відчувався дух конкуренції, який і допоміг переможцям заїздів отримати своє золото. Натомість срібні та бронзові призери не засмучувались, адже кожен учасник отримав набір для розвитку творчості, солодку винагороду, грамоту та медаль.

Даний захід є одним із складових моментів долучення дітей до здорового способу життя, адже багато юних учасників починають регулярно кататись на велосипедах, що позитивно впливає на їх здоров’я та популяризує активний спосіб життя.

У Вінниця відбулись великі перегони маленьких велосипедистів

Організаторами заходу виступили: Агенція пригод «Дивосвіт», міський парк культури і відпочинку «Дружби народів», Національна скаутська організація України – Пласт, Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело Надії» та магазин «Олімпія» (технічна підтримка).


Переглядів: 4004
Поширень: 0