19 жовтня 2013 року відбулася прем\'єра нової української програми світломузичного фонтану Рошен "Хвилі рідної душі". Нова програма у супроводі - води, відео, світла, лазера та музики гармонійно поєднує в собі елементи історії та сучасності, нагадує про наше історичне минуле та культурні цінності.

Фонтан Рошен пішов на зимну сплячку, презентувавши шикарну українську програму

"Прем\'єра української програми фонтану Рошен - це не просто видовищне шоу - це нова програма, яка розкриває щиру душу українського народу перед усім світом. Мені приємно, що наші фахівці встигли розробити її напередодні Самміту у Вільнюсі, де Україна має підписати Угоду про Асоціацію з ЄС. Адже я стверджую - ми європейська країна. І якщо ми прагнемо іти в Європу - мусимо іти Дорогою змін. Змін, що наближатимуть нас до успіху... До нашого європейського майбутнього. Я гордий тим, що є українцем, гордий за нашу барвисту, надзвичайно співучу й талановиту націю, гордий за наші прагнення волі й демократії, за те, що ми сповідуємо християнські цінності", - сказав ініціатор створення у Вінниці фонтану Рошен - Петро Порошенко.

Відвідав свято й Надзвичайний і Повноважний Послол Королівства  Нідерланди в Україні Кейс Кломпенхаувер, який сподівається, що європейські прагнення українців все ж таки здійсняться наприкінці листопада. «Я щасливий сьогодні бути тут на святі й сподіваюсь, що в кінці листопада я зможу привітати вас усіх - бути частиною Європейського союзу», - сказав він.

Фонтан Рошен пішов на зимну сплячку, презентувавши шикарну українську програму

Унікальну українську програму, створювали найкращі вітчизняні фахівці, блискучі українські композитори та виконавці. Володимир Каминський - продюсер нової програми, повідомив, що шоу складається із 9 частин, кожна з яких наче хвилею розкриває глядачеві мудру, щиру, талановиту та тендітну українську душу.

Нова українська програма складається з народних та авторських пісень, що пронизані глибиною та щирістю; пісень сучасних українських виконавців - Ніни Матвієнко, Оксани Білозір, Романа Гриньківа, Дмитра Гнатюка. У програмі приймає участь й гурт ВВ і Олег Скрипка, який вже багато років популяризує культуру й традиції нашого народу.

Фонтан Рошен пішов на зимну сплячку, презентувавши шикарну українську програму

 

еред вінничанами та гостями міста виступали українські козаки та майбутнє нашої держави - діти, які оволоділи вмінням наших пращурів. Дійство відбувалось за участю вокального ансамблю "Mensound", Andi VAX, народного ансамблю "Inter Music Band". Родзинкою української програми стала пісня Костянтина Меладзе "Квітка душі", яку виконує славетна Ніна Матвієнко. Дійство було супроводжене мультфільмом видатного мультиплікатора Володимира Нужного, який було створено спеціально для цієї програми.

Фонтан Рошен пішов на зимну сплячку, презентувавши шикарну українську програму

"У зйомках брали участь солісти Національного заслуженого академічного ансамблю танцю ім. П.П. Вірського. Генеральний директор - художній керівник ансамблю, Герой України Мирослав Михайлович Вантух спеціально для шоу зробив версію постановки танцю "Гопак", - розповів Володимир Камінський.

Фонтан Рошен пішов на зимну сплячку, презентувавши шикарну українську програму

Нова українська програма фонтану Рошен "Хвилі рідної душі" - є культурною подією, яка гармонійно поєднала історію та сучасність, яскраво виражений український колорит з інноваційними технологіями.

Фонтан Рошен пішов на зимну сплячку, презентувавши шикарну українську програму

Привітати вінничан та гостей міста з цим феєричним святом до Вінниці завітали відомі гурти: "Мандри", "Мотор\'ролла", Тарас Петрененко та ДЖАМАЛА.

Довідка про фонтан ROSHEN

Фонтан ROSHEN – дивовижний витвір сучасного інженерного мистецтва і архітектури в Україні, одна з найяскравіших пам’яток Вінниці, створена Кондитерською Корпорацією ROSHEN та Фондом Порошенка.

Свою роботу фонтан розпочав 4 вересня 2011 року. Цей дивовижний витвір сучасного інженерного мистецтва і архітектури – подарунок фонду Порошенка та Кондитерської Корпорації ROSHEN місту Вінниця та всій Україні.

22 квітня 2012 року урочисто відкрився другий сезон роботи фонтану, і була представлена нова шоу-програма. До відкриття на фонтані були встановлені три додаткові лазерні системи, що значно збільшило кількість спецефектів і дозволило зробити його шоу-програму більш насиченою.

Розташований фонтан в руслі річки Південний Буг, в районі острова Кемпа. За сукупністю характеристик фонтан ROSHEN є найбільшим в Європі і входить до десятки найбільш видовищних фонтанів світу та є єдиним у світі із системою занурення під воду на зиму. Фонтан нараховує шість програми тривалістю більше 20 хвилин та 8 коротких – тривалістю 5-6 хвилин. Для деяких програм спеціально створювалась музика.

Довідка про Фонд Порошенка

Фонд Петра Порошенка заснований у 1998 році.

Ідеологія Фонду надзвичайно проста: творити добро і здійснювати милосердя. Розуміючи, що ідеального справедливого життя досягнути майже неможливо, Фонд залишає за собою право мріяти і шукати справедливості, проявляючи солідарність.

Діяльність Фонду не обмежується територією, державою, нацією чи окремою релігією. Розуміючи прагнення людини до самовдосконалення Фонд робить все для того, щоб кожен громадянин мав право на гідне життя.

Однією з програм Фонду є Реконструкція та будівництво набережної річки Південний Буг у м. Вінниця. Відповідний договір був підписаний Петром Порошенком та мером Вінниці Володимиром Гройсманом 17 червня 2009 року. Загальна вартість проекту разом із встановленням фонтану ROSHEN, його модернзацією та покращенням його технічних характеристик склала понад 100 мільйонів гривень.

Довідка про Кондитерську Корпорацію ROSHEN

Кондитерська Корпорація ROSHEN – один з найбільших світових виробників кондитерських виробів. Вона посідає 18-е місце в рейтингу Candy Industry Top 100. Під власним «солодким знаком якості» ROSHEN виробляє до 200 видів кондитерських виробів. Загальний обсяг виробництва продукції становить понад 450 тисяч тонн на рік.

Головний офіс Корпорації знаходиться в м. Київ, Україна. До складу Корпорації входять чотири українські фабрики (Київська, дві виробничі площадки у Вінниці, Маріупольська, Кременчуцька), дві виробничі площадки Липецької кондитерської фабрики (Росія), Клайпедська кондитерська фабрика (Литва), Bonbonetti Choco Kft (Будапешт, Угорщина), а також масломолочний комбінат «Бершадьмолоко», який забезпечує фабрики Корпорації натуральною високоякісною молочною сировиною.

Продукція представлена більш ніж у 28 країнах світу, включаючи Україну, Росію, Казахстан, Білорусь, країни Кавказу, Середньої Азії, ЄС, США, Молдову, Ізраїль, Литву.



Переглядів: 14355
Поширень: 0