На сьогоднішній день зупинка громадського транспорту по вулиці Козицького розташована на під’їзді до Староміського мосту біля кафе «Шериф». В зв’язку з тим, що на цій ділянці дороги влаштовано лише одну полосу для руху транспорту в бік Cтарого міста, автобус при зупинці для посадки та висадки пасажирів повністю блокує рух автотранспорту. Однак розширити дорогу або зробити кишеню саме на цій ділянці технічної можливості немає. А біля перехрестя вулиць Свердлова й Козицького люди здійснюють пересадку з одного маршруту на інший, тому ця зупинка є досить необхідною.

облаштування зупинки по вулиці Козицького

«Для того, аби покращити організацію руху, було вирішено перенести зупинку вище перехрестя по вулиці Козицького з облаштуванням кишені для автобуса й встановленням зупинки з накриттям», - розповідає начальник відділу по ремонту об’єктів благоустрою Леонід Демченко. Окрім автобусів № 7 та 21 в кишені зможуть зупинятися і маршрутки, які курсують цією ділянкою дороги.

Зупинку автобуса перед Староміським мостом перенесуть на 100 метрів вище по вулиці Козицького

Роботи по розширенню дороги для кишені розпочато три дні тому і за тиждень їх планують завершити. Довжина карману для зупинки громадського транспорту становитиме 30 метрів, дорожнє покриття розширюється на 2,5 метра. Для безпечного руху пішоходів поновлять і тротуар, який матиме ширину 4 метра.​



Переглядів: 3641
Поширень: 0