Дванадцять учасників та ще двоє резервістів (які готові зайняти місця в основному складі в разі форс-мажорних обставин) відтепер пов’язані контрактом і готові до тренувань та випробувань, що мають перетворити їх на справжніх принців. Організатори – Центр концертних та фестивальних програм та Департамент культури Вінницької міськради – зібрали учасників, щоб розповісти їм, що їх очікує в найближчі тижні та побажати успіху всім та перемоги найкращому.

Містер ВінницяМістер Вінниця

Кожен день потенційних Містерів буде розписано по хвилинах: зйомки, тренування, примірки костюмів, підготовка до конкурсів, що їх чекають у фіналі. З ними відтепер працює ціла команда. Зйомки на телебаченні, створення портфоліо у фотографа Дениса Дороша, примірки костюмів у дизайнерів студії Dess Олени Соколової та Олени Сергєєвої, регулярні зустрічі з хореографом Вікторією Чешківською, заняття в тренажерному залі, підготовка до артистичного конкурсу, на якому кожен продемонструє свій талант та багато чого іншого чекає хлопців. У кожного Містера є своя Леді і цих дівчат також підготують до виходу на сцену. Зокрема, кожній дівчині дизайнер Людмила Квєтна створить сукню.

Містер ВінницяМістер Вінниця

Містер ВінницяМістер Вінниця

Після всіх організаційних моментів відбулось офіційне жеребкування учасників. Відтепер у кожного з них є номер, під яким вони прийматимуть участь у конкурсі. Ось імена учасників:

  1. Кислий Василь
  2. Каролинський Владислав
  3. Гнатовський Ігор
  4. Ніколюк Владислав
  5. Ель Халабі Мустафа Іхаб
  6. Павлов Максим
  7. Чуб Андрій
  8. Рудий Олександр
  9. Осадчий Максим
  10. Пига Владислав
  11. Галькевич Артем
  12. Тимощук Євген

Залишилось дочекатись феєричного та грандіозного фіналу конкурсу «Містер Вінниця – 2013» та подивитись чим нас здивують та вразять претенденти.

Отже, саме цікаве лише розпочинається! Побажаємо перемоги найдостойнішому!

І не пропустіть унікальну можливість побачити на що здатні сучасні чоловіки та поринути у море позитиву, креативу і гарного настрою під час видовищного фіналу 8 грудня у муз.драм. театрі імені Садовського. Квитки на цю масштабну подію з’являться у продажу з 11 листопада у касах театру та ККЗ «Райдуга», їх також можна буде забронювати на сайті bileti.vn.ua.

За квитками та подробицями звертайтесь за телефонами 69-91-95 та 59-50-53.


Переглядів: 5410
Поширень: 0