Вінниця обирає найкращого з 12 претендентів, зробіть свій вибір тут: www.mister-vinnitsa.com. Це єдине офіційне голосування в Інтернеті! Увага! Зараз голосування діє у тестовому режимі, а з наступного тижня, саме завдяки цим голосам визначиться той, хто отримає звання «Містер Інтернет».

Кандидати на звання «Містер Вінниця» вже почали вдосконалюватись та готуватись до фіналу. А поки вони працюють над собою, давайте дізнаємось чому ці 12 молодих людей прийняли рішення про участь у конкурсі.

Містер Вінниця 2013

Кожен з учасників розповів, що спонукало його претендувати на титул «Містер Вінниця». Дехто з них усвідомлює себе ледь не «Містером Досконалість», багато хто потрапив на конкурс за порадою близьких, а більшість просто бажає випробувати себе.

№1 Кислий Василь

№1 Кислий Василь: «Я вирішив прийти на конкурс заради самовираження, продемонструвати, що я чогось вартий, що я не сіра маса. До цього рішення мене підштовхнув вчитель у школі моделей».

№2 Каролинський Владислав

№2 Каролинський Владислав: «Я вирішив спробувати себе у чомусь новому. Люблю долати перешкоди. Шукаю цікаве та пізнавальне у житті, хочу розвиватись».

№3 Гнатовський Ігор

№3 Гнатовський Ігор: «Побачив інформацію в інтернеті і, за допомогою друзів, прийняв остаточне рішення – взяти участь».

№4 Ніколюк Владислав

№4 Ніколюк Владислав: «Моя дівчина зробила мені сюрприз зареєструвавши мене у цьому конкурсі. Вона вважає мене найкращим. А ще я неодноразово брав участь у подібних конкурсах в рідному навчальному закладі та вигравав щоразу, чотири роки поспіль».

№ 5 Ель Халабі Мустафа Іхаб

№ 5 Ель Халабі Мустафа Іхаб: «Одногрупники запропонували мені взяти участь у конкурсі. Коли уже пройшов до фіналу – повірив у себе, тепер сподіваюсь перемогти».

№6 Павлов Максим

№6 Павлов Максим: «Проректор порадив мені взяти участь у конкурсі. Я шукаю для себе перспективи, хочу пізнати щось нове».

№7 Чуб Андрій

№7 Чуб Андрій: «Останнім часом я люблю кидати виклик самому собі. Вважаю себе авантюристом, тому і не міг не взяти участі у такому конкурсі».

№8 Рудий Олександр

№8 Рудий Олександр: «Я побачив рекламу в трамваї та вирішив, що це моє. Такий конкурс у Вінниці вперше і я хочу випробувати свої сили, адже в цьому році я вже отримав звання «Містера ВДПУ»».

№9 Осадчий Максим

№9 Осадчий Максим: «Про конкурс мені розповів друг. А я завжди бажав самореалізуватись, тому погодився. Для мене таке випробування вперше, я ніколи не приймав участі ні в чому подібному».

№10 Пига Владислав

№10 Пига Владислав: «Це моя давня мрія – вибитись в люди, потрапити на сцену. Побачив об’яву в інтернеті і вирішив, що це мій шанс».

№11 Галькевич Артем

№11 Галькевич Артем: «Моя подруга спонукала мене і я подумав «чому б і ні?». Можливо мене помітять і це допоможе мені у майбутньому».

№12 Тимощук Євген

№12 Тимощук Євген: «Це новий конкурс, а мене завжди цікавило пізнання всього нового. Вважаю, що під час конкурсу зможу багато чому навчитись».

Тепер, коли ми знаємо про учасників трохи більше, можна визначити власного фаворита, проголосувати за якого можна буде з 00.00 годин 11 листопада до 17.00 7 грудня http://mister-vinnitsa.com/uchasniki.html. І нехай переможе найдостойніший!

На фото хлопці під час другої загальної танцювальної репетиції під керівництвом хореографа Вікторії Чешківської. Кожен з претендентів показав непогану фізичну підготовку і всі включились у боротьбу.

Не пропустіть унікальну можливість побачити на що здатні сучасні чоловіки та поринути у море позитиву, креативу і гарного настрою під час видовищного фіналу 8 грудня у муз.драм. театрі імені Садовського. Квитки на цю масштабну подію з’являться у продажу з 11 листопада у касах театру та ККЗ «Райдуга», їх також можна буде забронювати на сайті bileti.vn.ua. Квитки та подробиці за телефонами 69-91-95 та 59-50-53.


Переглядів: 8383
Поширень: 0