Під час вже традиційного фестивалю «Вінницькі дні моди» свої нові колекції представлять дизайнери Олександр Очеретний, Марина Ярославська, Світлана Теренчук, Людмила Кветна та інші не менш відомі не тільки в Україні, а й поза її межами особистості.

Вже протягом семи років фестиваль «Вінницькі дні моди» традиційно проходитиме під патронатом міського голови Володимира Гройсмана. Цьогоріч модний показ відбудеться з 29 листопада по 1 грудня у торговому центрі «Мегамол-експо» на 2 поверсі. Зал має гарне освітлення та розрахований на 250-300 місць, додатково буде облаштовано і фанзону. Окрім того, у коридорах торгового центру будуть встановлені плазмові екрани, на яких у реальному часі транслюватимуть дійство.

Сергій Кудлаєнко та Олександр Очеретний

У показі візьмуть участь 12 учасників. «На сьогоднішній день ми відкриті до діалогу і продовжуємо приймати заявки дизайнерів на участь у фестивалі», - каже директор департаменту адміністративних послуг міської ради Сергій Кудлаєнко. Окрім вже відомих вінницьким поціновувачам модних тенденцій дизайнерів у показі вперше буде представлена колекція молодих дизайнерів Сніжани Горобець та Людмили Сопачової і білоруського бренда Blagi. Також вінничани зможуть ознайомитися з новими колекціями торгової марки «Ажур», «Марочка», студії «DESS», дому шкіри «PRINCESS», Олександра Очеретного, Світлани Теренчук, Марини Ярославської, Людмили Кветної. Багато дизайнерів під час формування образу використовуватимуть аксесуари ручної роботи.

Кожний з дизайнерів за допомогою нових колекцій нестиме власну ідею. Нова колекція вінницького дизайнера Марини Ярославської напередодні фестивалю представлятиме Україну на міжнародному модному заході з хутряної індустрії у Москві. Де вона буде єдиним дизайнером, який представлятиме нашу державу. Для підтримки вінницького дизайнера від міської влади на запрошення організаторів поїде і Сергій Кудлаєнко. Наступними цю колекцію зможуть побачити саме вінничани на «Вінницьких днях моди».

Світлана Теренчук

Світлана Теренчук у показі осінь-зима представить нову колекцію «Жива». «Чітких тенденцій при створені колекції я не дотримувалася, головне, щоб краса речей не засліплювала красу жінки, - розповідає дизайнер. – В основі її любов жінки до самої себе, адже якщо жінка любить та подобається собі – вона здатна більше віддавати іншим». Цьогоріч Світлана Теренчук знову представить кілька дитячих образів, а у показі візьме участь і маленький модник – її син.

Студія «DESS» представить колекцію «Вторгнення» у стилі мілітарі. У ній будуть представлені як чоловічі, так і жіночі молодіжні образи. Моделями виступатимуть учасники конкурсу «Містер року», який цьогоріч у Вінниці пройде уперше. Його фінал буде 7 грудня.

Людмила Квєтна

Людмила Кветна представить колекцію «Конструктивний діалог», новинкою якої буде використання тканин з металізованою ниткою.

А ті вінничани, які хочуть бути обізнаними у модних тенденціях наступного сезону, але не матимуть можливості відвідати показ, вже наступного дня зможуть його переглянути у запису на сайті фестивалю «Вінницькі дні моди»



Переглядів: 4790
Поширень: 0