17 листопада красуні з Житомира, Вінниці, Кіровограду, Черняхова та Полтави 17 листопада боролися за корону і титул "Найкрасивішої українки-2013". З коронами і подарунками додому поверталися абсолютно усі 19 конкурсанток віком 5-15 років.

       12-річна вінничанка Анна Дернова отримала титул "Найкрасивішої українки-2013" 12-річна вінничанка Анна Дернова отримала титул "Найкрасивішої українки-2013"

Зокрема, крім підготовки й участі у конкурсі дівчаткам підготували насичену культурну програму - ексукрсії по місту, візит у ляльковий театр, відвідування майстер-класів та розважальних центрів.

Красуні встигли гарно відпочити і разом з тим старанно підготуватися до трьох виходів конкурсу - у футболках та шортах, в піжамах, українському вбранні з представленням свого міста, мрій і талантів.

Фінальне дефіле у вечірніх сукнях конкурсантки демонстрували спеціально для церемонії нагородження, яка включала в себе вручення нагород у 4 вікових категоріях.

       12-річна вінничанка Анна Дернова отримала титул "Найкрасивішої українки-2013" 12-річна вінничанка Анна Дернова отримала титул "Найкрасивішої українки-2013"

Титул "Найкрасивішої украночки-2014" забрала 12-річна Анна Дернова із Вінниці, вона буда під учасниця №14 -, яка приїхала на конкурс разом з директором свого модельного агенства. Дівчина навчається там лише два місяці і це її перший подібний конкурс. Хоча в майбутньому вона має серйозні плани підкорити світові подіуми та конкурси.

112-річна вінничанка Анна Дернова стала "Найкрасивішою україночкою 2013"

12-річна вінничанка Анна Дернова отримала титул "Найкрасивішої українки-2013"



Переглядів: 6512
Поширень: 0