Організатори проекту – департамент культури та Центр концертних та фестивальних програм, обіцяють феєричне шоу та незабутні враження.

На сайті mister-vinnitsa.com активно триває голосування, яке зрештою приведе одного з хлопців до титулу «Містер Інтернет». А тим часом 13 молодих людей (12 претендентів та один запасний учасник) зайняті зйомками та приміркою костюмів, вчаться рухатись на сцені та ефектно представляти себе. І все для того, щоб здивувати всю Вінницю у день фіналу – 8 грудня. Результати більш ніж місяця тренувань глядачі побачать у грандіозному шоу, що відбудеться у театрі Садовського, спеціальним гостем якого стане гурт «Авіатор».

А поки претенденти працюють над собою, пропонуємо дізнатись більше про кожного з них. На цей раз кожного з потенційних «Містерів» запитали якими рисами він міг би описати себе та свій характер, свої головні якості. Читайте нижче та робіть свій вибір!

http://www.myvin.com.ua/ua/poster/festival/2709.html

№1 Кислий Василь: «Я дуже скромний та сором’язливий. Для мене участь у цьому конкурсі – це вже велике досягнення. За характером я м’який та добрий, а ще веселий».

№2 Каролинський Владислав

№2 Каролинський Владислав: «Мої якості – це порядність, артистизм (адже я виступаю на сцені) та інтелект».

№3 Гнатовський Ігор

№3 Гнатовський Ігор: «Я незалежний, сам забезпечую себе. Самостійність дуже важлива для чоловіка. Ще я комунікабельний та доброзичливий, проте іноді буваю різким».

№4 Ніколюк Владислав

№4 Ніколюк Владислав: «Я цілеспрямований. Якщо маю мету, то досягаю її. А ще я веселий, друзі називають мене «душею компанії»».

№ 5 Ель Халабі Мустафа Іхаб

№ 5 Ель Халабі Мустафа Іхаб: «Моя головна якість – це чесність, адже завжди краще казати правду. Я не вмію говорити абстрактно, скажу, що якщо будь-хто із знайомих попросить моєї допомоги, він може на мене завжди розраховувати».

№6 Павлов Максим

№6 Павлов Максим: «Я веселий, багато посміхаюсь. У мене легкий характер, я намагаюсь не звертати увагу на дрібниці».

№7 Чуб Андрій

№7 Чуб Андрій: «Характер у мене стійкий, але бувають спалахи нетерплячості, буває я дуже швидко заводжусь. Після університету я проходив службу у лавах Збройних сил, і цей життєвий етап багато змінив у моєму характері в кращий бік».

№8 Рудий Олександр

№8 Рудий Олександр: «Я пунктуальний, добрий, відповідальний, дуже позитивний, люблю дарувати оточуючим приємні моменти. Не люблю конфлікти та стараюсь їх уникати».

№9 Осадчий Максим

№9 Осадчий Максим: «Я завжди добрий до оточуючих, намагаюсь дотримуватись свого слова та слідкувати за своїми вчинками. Я скромний та привітний, проте наполегливий».

№10 Пига Владислав

№10 Пига Владислав: «Мій характер дуже мінливий, можу бути і веселим, і сумним, я весь час різний. Я поважаю жінок. Ще намагаюсь показувати свої кращі сторони у спілкуванні».

№11 Галькевич Артем

№11 Галькевич Артем: «Я завжди досягаю поставлених цілей. Маю сильний, непростий характер, умію спокійно долати перешкоди, я наполегливий. Маю багато різносторонніх інтересів».

№12 Тимощук Євген

№12 Тимощук Євген: «Я думаю, що вже маю всі якості ідеалу. Я просто дуже-дуже хороший!»

Запасний учасник Бакалюк Михайло

Запасний учасник Бакалюк Михайло: «Вважаю себе наполегливим та старанним. Я в міру розумний, але знаю що потрібно розвиватись. Маю почуття гумору. Характер у мене спокійний».

Тепер, коли ми знаємо про учасників трохи більше, можна визначити власного фаворита, проголосувати за якого можна до 7 грудня 17.00. А головне – дочекатись видовищного шоу, під час якого можна буде побачити на що здатні сучасні чоловіки та поринути у море позитиву і гарного настрою. Купуйте квитки та віддавайте голоси за свого учасника! І нехай переможе найдостойніший!

Квитки в касах театру та ККЗ «Райдуга», їх також можна забронювати на сайті bileti.vn.ua. Подробиці за телефонами 69-91-95 та 59-50-53.


Переглядів: 4897
Поширень: 0