Бакалюк МихайлоВінниця уважно слідкує за перетвореннями, що відбуваються з фіналістами конкурсного шоу «Містер Вінниця-2013». Але мало хто знає, що протягом місяця всі тренування та зустрічі з надією відвідував Бакалюк Михайло – учасник відбіркового туру, зарахований в резерв.

Минулого тижня з особистих причин №5 Ель Халабі Мустафа Іхаб відмовився від участі в шоу, відтак Бакалюк Михайло отримав шанс поборотися за звання «Містер Вінниця-2013» .

Організатори – департамент культури Вінницької міськради та Центр концертних та фестивальних програм, вітають Михайла в команді.

Нагадуємо, що у конкурсу є офіційний сайт, на якому кожен бажаючий може проголосувати за учасника, якому він симпатизує.

Зробіть свій вибір тут: http://mister-vinnitsa.com. Голосування відкрите до 17.00 год. 07.12.2013р.

Побачити, на що здатний Михайло Бакалюк та фіналісти шоу ви зможете під час фіналу 8 грудня у муз.драм. театрі імені Садовського. Купуйте квитки та віддавайте голоси за свого учасника! І нехай переможе найдостойніший!

Квитки вже у продажу в касах театру та ККЗ «Райдуга», їх також можна забронювати на сайті bileti.vn.ua. Подробиці за телефонами 69-91-95 та 59-50-53.


Переглядів: 3793
Поширень: 0