Таємничим та загадковим став початок дійства. Піднялася завіса і під відому арію «Містера Ікс» на сцену вийшли 12 претендентів у масках.

Містер Вінниця

Містер Вінниця

Скидаючи маску кожен з них представився та привітався з публікою. Разом з мужніми, стильними та харизматичними претендентами на сцену піднялись і їх дівчата. У конкурсі «Містер Вінниця» супутниці справжнього чоловіка відведена неабияка роль, адже лише вона може розповісти про якості свого друга чи коханого. Вбрані у урочисті блискучі сукні від ательє Людмили Квєтної дівчата презентували публіці своїх чоловіків.

Містер Вінниця

Завдяки красуням стало зрозуміло, що «Містером» стане справжній джентльмен, адже всі претенденти виявились галантними, ввічливими та уважними, а їх пані описували їх якості у найвищому ступені. Найперші бали для своїх мужчин своїм красномовством завоювали дівчата претендентів номер 5, 11 та 12.

Але час дати змогу журі (основному та складеному з представників ЗМІ), а також шанованій публіці оцінити численні таланти молодих людей. Почати вирішили з інтелекту – обов’язкової якості сучасного чоловіка. Каверзні питання з історії Вінниці стали справжнім випробуванням. А далі був конкурс на креативність «Золоті руки» - учасники будували будиночки з дитячого конструктору і пояснювали свої архітектурні шедеври. Відомо ж, що одним з завдань справжнього чоловіка у житті є будівля власного дому. Учасники дуже старались та фантазували. Найкращими у цьому конкурсі стали претенденти № 5, 8 та 12.

Містер Вінниці 2013

Кожне випробування претендентів на титул «Містер Вінниця» межувало з феєричним номером концертної програми. На сцену виходили не лише вінницькі таланти, такі як ансамбль «Рандеву» з училища культури і мистецтв. Зокрема, еквілібристичний номер продемонстрував відомий цирковий артист та найменший клоун в світі. А претенденти, ледь відпочивши, знову стали до творчих змагань. Домашньою заготовкою був конкурс авторського напою, в якому кожен з претендентів просто на сцені готував коктейль. Інгредієнти хлопці заготовили заздалегідь, а от швидко імпровізувати з ними та цікаво представити результат на розсуд коханих та суддівської комісії стало ще одним випробуванням. І хоч дівчата, що мали честь першими смакувати чудернацькі коктейлі, запевняли що вони найсмачніші у світі, судді, як би важко їм не було, визначили і у цьому конкурсі трійку лідерів. Найкраще справились претенденти № 5, 10 та 12.

Містер Вінниці 2013

Неймовірно видовищним та по-справжньому вирішальним став великий конкурс талантів «Містер Артистичність». Учасники співали, танцювали, показували романтичні мініатюри, авторські сценки та навіть кіно. Кожен старався як міг. З товаришами, або соло співали ті, у кого є голос – претенденти № 10, 12, 5 та 1. Пристрасні танці з партнерками показали претенденти № 4, 2, 3, 6, 8 та 9. № 11 виступив з неймовірним театральним номером. А найбільше оплесків зірвав № 7 з яскравим номером, де знайшлось місце і пісні, і танцям, і кіно. Кожен з претендентів показав себе неймовірно талановитим та харизматичним, обдарованим та майстерним. Публіка голосно надихала своїх фаворитів і хлопці надзвичайно старались.

Містер Вінниця 2013

Після перерви, впродовж якої глядачі, що вже визначились, мали змогу проголосувати за свого фаворита, настав час спільних виходів претендентів, під час яких всі присутні оцінювали їх уміння триматися на сцені та демонструвати сучасний одяг. Вбрані у костюми від майстерні Dessчоловіки справили неабияке враження на дівчат у залі. За півтори місяці кожен з них навчився гарно ходити по подіуму та взяв участь у Вінницьких днях моди! А аналогом традиційного для жіночих конкурсів виходу у купальниках, став вихід у спортивних футболках та шортах. І тут хлопці змогли продемонструвати свою фізичну підготовку, викликавши схвальні вигуки від дівчат та жінок у залі. З найспокусливіших виділили № 2, 11 та 12.

Містер Вінниці 2013

А далі, вбравшись у козацькі шаровари, претенденти виконали запальний гопак, спортивно-танцювальні елементи якого вони засвоїли буквально за пару місяців. Кожен був неймовірно привабливим та вродливим. Як же важко було журі! Трійка переможців у конкурсі «Містер Козак» склалась так: № 2, 3 та 8.

Конкурсна частина скінчилася і журі почало підрахунок та нараду. А на сцену піднялись спеціальні гості – гурт «Авіатор» з невеличким концертом вітав глядачів та учасників шоу. Побажавши перемоги найдостойнішому, гурт виконав низку відомих хітів. «Авіатори» запалили зал, змусивши підспівувати ледь не кожну пісню. З останніми акордами зросло нетерпіння – зараз мають назвати нарешті кращих з кращих!

Кожен із спонсорів шоу виходив, аби нагородити переможця у одній з номінацій. Керівник компанії «Телетрейд» відзначив «Містера Інтелект». Ним став Бакалюк Михайло (№ 5).

 Бакалюк Михайло (№ 5)

Піар-менеджер «Мегамоллу» назвала «Містера Екстравагантність». Цей титул виборов Артем Галькевич (№ 11).

Артем Галькевич (№ 11)

Найстильнішим визнано було Ігоря Гнатовського (№3), його вітала дизайнерка Людмила Квєтна. Інша дизайнерка Олена Соколова («Dess») назвала «Містера Мужність». Звання та костюм отримав № 8 Рудий Олександр.

№ 8 Рудий Олександр

Інструктор автошколи «Меркурій» нагородив знижкою на навчання № 7 Андрія Чуба, який відтепер має титул «Містер Артистичність».

№ 7 Андрій Чуб

Переможця у номінації «Містер Інтернет» було визначено на офіційному сайті конкурсу. Ним став № 9 Максим Осадчий.

№ 9 Максим Осадчий

Представники ЗМІ теж обрали кращого і ним став «Містер Стиль» № 3 Ігор Гнатовський.

№ 3 Ігор Гнатовський

Дивовижно, але голоси глядацької аудиторії також дістались саме йому, тож він отримав третій титул – «Містер глядацьких симпатій».

Барабанний дріб, серця завмирають, і ось ми знаємо, хто відтепер віце-містер Вінниця. Це № 2 Каролинський Владислав.

№ 2 Каролинський Владислав

Хвилювання досягає апогею і нарешті стає відомо ім’я володаря титулу «Містер Вінниця – 2013». Переможцем названо № 12 Тимощука Євгена, хлопця, який під час свого першого інтерв’ю, на питання «Кого ви вважаєте ідеалом чоловіка?» нескромно відповів «Себе!».

№ 12 Тимощук Євген

Здається більшість з ним погодилась і у Вінниці з’явився відтепер чарівний Містер. Тепер у планах Євгена продовжувати самовдосконалюватись. А із здобутків конкурсу він відмітив те, що навчився працювати у команді, танцювати гопак та вірно розподіляти свій час. Вітання найкращому з кращих, «Містеру Вінниця – 2013»!


Переглядів: 7350
Поширень: 0