206 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, прийшли сьогодні на свято до Дня Святого Миколая, яке щорічно проводиться у Палаці дітей та юнацтва. Привітати дітлахів завітали і голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан та міський голова Володимир Гройсман.

«В такий чудотворний день, День Святого Миколая, ми розпочинаємо святкування новорічних свят та готуємось до Різдва Христового, - каже міський голова Володимир Гройсман. – У ці дні панує особливий настрій, і в душі всі в очікуванні чогось приємного та гарного. Хочеться, щоб в нашому житті більше було позитивних моментів та змін, щоб кожен день приносив радість. Я вважаю, що немає нічого кращого в нашому житті ніж діти, і дорослі мають робити все для того, щоб вони були щасливими».

«Немає дитини, яка б у цей день не очікувала чогось надзвичайного, і це видно по дитячих очах, - поділився губернатор Іван Мовчан. – В цей день вони очікують здійснення мрій, тому я хотів би побажати усім діткам, щоб їх сподівання здійснилися».



Переглядів: 5038
Поширень: 0