Через безсніжну зиму Діди Морози пересіли з саней на велосипеди. Так жартували перехожі вінничани, які у суботу вранці стали свідками унікального новорічного вело параду. До сотні велолюбителів Вінниці провели велопробіг, даруючи собі та іншим жителям нашого міста святковий настрій.

Збір учасників параду проводили через оголошення у ЗМІ та у соцмережах. Головною умовою для участі було мати на собі бодай один аксесуар Діда Мороза чи Санта Клауса, або ж інших казкових новорічних персонажів.

Розпочався велопробіг об 11:00 на Майдані Незалежності, звідки рушив у бік Європейської площі. Біля тамтешньої ялинки велосипедистки «станцювали» на своїх двоколісних хоровод і далі через Центральний парк проїхали вулицями Пирогова, Келецька, Хмельницьким шосе, проспектом Юності та завершили у ТРЦ "Мегамолл" на вул. 600-річчя.

У Мегамоллі Дідів Морозів вже очікував піт-стоп в кав\'ярні Danesi - гарячий чай та солодощі. Зігрівши Дідів Морозів, кав\'ярня Danesi передала естафету Льодовій Арені, запросивши веселунів-ентузіастів на майстер-клас з фігурного катання та спортивні ігри на льоду. Було неймовірно весело, особливо щасливі були діти, які з захопленням зустрічали таку кількість Дідів Морозів, та ще й на ковзанах!



Переглядів: 7254
Поширень: 0