Цьогоріч відбувся другий випуск Трансукраїнської школи Дідів Морозів та Снігуроньок, яка розпочала свою роботу 8 січня. Її учнями стали близько сотні юнаків і дівчат з п\'яти областей України. До школи Дідів Морозів та Снігуроньок записались сім вінницьких шкільних команд КВК та кавеенщики з Рівненської, Сумської, Полтавської та Черкаської областей.

У Вінниці сертифікували сотню Дідів Морозів та Снігуроньок

Деканом школи, як і минулого року, є вінницький Дід Мороз. Тут майже тиждень молодих людей навчали мистецтву створювати новорічно-різдвяний настрій. Під час майстер-класів учнів школи навчали проводити флеш-моби, змагатися в іграх КВК, проводити різні ігри та конкурси з малечею. «Головне, чому навчають в школі Дідів Морозів та Снігурок – це спілкуватися з людьми, а зараз це дуже велика проблема», – зазначив головний вінницький Дід мороз.

У Вінниці сертифікували сотню Дідів Морозів та Снігуроньок

За час навчання вихованці грали у змаганнях веселих та кмітливих абітурієнтів школи Дідів Морозів та Снігуроньок у «Зорі» та веселили вінничан біля головної ялинки міста. Влаштовували танцювальний флеш-моб на території резиденції Діда Мороза, брали участь у світовому чемпіонаті по колядкам та щедрівкам, ходячи вулицями міста та вітаючи вінничан зі святами. Також учні чарівної школи побували на екскурсії у Вінницькій міській раді. Серед іншого вони подивилися виставку альтернативних ялинок у холі та завітали на телестудію «Віта».

У Вінниці сертифікували сотню Дідів Морозів та Снігуроньок

Сьогодні на урочистому ранку юні Діди Морози та Снігуроньки влаштували концерт. Глядачі змогли переглянути показ мод «Фешн Снігуронька», побачити невеличкі фільми, зняті вихованцями школи, та їхні музичні номери. Після цього сертифікати-посвідчення своїм учням вручив сам головний вінницький Дід Мороз.

У Вінниці сертифікували сотню Дідів Морозів та Снігуроньок

Після урочистостей відбувся Парад Дідів Морозів та Снігуроньок. Цьогоріч він отримав новий формат – папарацці-парад. Його учасники їздили містом на вінницькому потязі і зупинялися біля відомих у Вінниці місць та фотографувалися. Протягом подорожі Діди морози та Снігурки вітали вінничан зі святами.

У Вінниці сертифікували сотню Дідів Морозів та Снігуроньок

Головні новорічні герої побували й у резиденції Діда Мороза, де взяли участь у перегонах на візках та інших розважальних заходах. Також цього дня визначали найшвидшого та найсильнішого Дідів Морозів. Розваги продовжилися біля вінницької Вежі та у Центральному парку біля головної ялинки міста.



Переглядів: 5846
Поширень: 0