Кращим новорічним вікном стало вікно, виконане як вітраж будинку по 1-му провулку Блюхера, кращою новорічною садибою – одне з приватних домоволодінь по вулиці Тімірязєва, у номінації «кращий новорічний балкон» перемогла родина Замкових, які проживають по тупику Лермонтова, а от гідного для першого місця двора висотки цьогоріч не виявилось.

Вже традиційний для міста конкурс «Новорічний настрій-2013» проходив у чотирьох номінаціях: «Краще новорічне вікно», «Кращий новорічний балкон», «Краща новорічна прибудинкова територія» та «Краща новорічна садиба приватного сектору». Загалом на конкурс надійшло 45 заявок, 34 з яких відповідали вимогам конкурсу. Згідно із Положенням про проведення конкурсу минулорічні переможці також можуть подавати заявки, але на інші номінації. Протягом 8-10 січня усі заявки були перевірені членами комісії, які виїжджали за вказаними адресами і спілкувались із тими родинами, які виявили бажання взяти участь у конкурсі. А вчора комісією у складі 10 чоловік, до якої увійшли представники міськради, Асоціації самоорганізації населення м. Вінниці та журналісти місцевих медіа, було обрано переможців.

У номінації на краще новорічне вікно 1 місце комісія одностайно віддала вікну приватної садиби по 1-му провулку Блюхера, 12, яке прикрашено як вітраж новорічною символікою та малюнками.

1 місце комісія одностайно віддала вікну приватної садиби по 1-му провулку Блюхера, 12

За ним – вікно також приватного будинку (вул. Бучми, 78а) на різдвяну тематику. Під час відвідин цієї садиби представники комісії звернули увагу на те, що поруч із вікном встановлені ялинки із новорічною атрибутикою та прикрашено фасад самого будинку. А ще тут на свята звучала різдвяна музика. Тому «музичному вікну» і присудили друге місце.

вул. Бучми, 78а

А третім переможцем стала родина Айрапетян, яка прикрасила вікно своєї квартири в одній з висоток по вулиці Порика святковою атрибутикою. В цій сім’ї є маленькі діти, тому батьки щороку створюють казкову атмосферу не тільки у квартирі, а й за її межами – крім вікна, вони по-новорічному прикрасили і сходову клітину, тим самим піднімаючи настрій не лише своїм, а й усім сусідським дітям.

родина Айрапетян, яка прикрасила вікно своєї квартири в одній з висоток по вулиці Порика святковою атрибутикою

Беззаперечним лідером в номінації на кращу новорічну садибу став будинок родини Пономаренків по вулиці Тімірязєва, двір якого господарі прикрасили стильними виробами ручної роботи та ілюмінацією:

лідером в номінації на кращу новорічну садибу став будинок родини Пономаренків по вулиці Тімірязєва

Друге та третє місця зайняли відповідно садиби по вулиці Маяковського, 48 та по 1-му проїзду Блюхера, 34 – ці будинки і подвір’я на свята були оздоблені різнокольоровою ілюмінацією, яка створювала новорічну атмосферу та настрій не лише власникам, а й сусідам.

Садиба по вулиці Маяковського, 48

садиба по 1-му проїзду Блюхера, 34

Лише 4 заявки було подано в номінації на кращий новорічний балкон, але учасники є дійсно достойними. Господарі проявили фантазію, при прикрашенні використовувалася велика кількість прикрас ручної роботи. Перше місце комісія одноголосно віддала родині Замкових, яка мешкає по тупику Лермонтова, де балкон прикрашала ілюмінація різних форм.

Перше місце комісія одноголосно віддала родині Замкових

Друге місце – за сім’єю Гуркало, яка мешкає у висотці по вул. Квятека, 15. Господиня квартири власноруч створювала елементи оздоблення балкону, сніговика та Діда Мороза.

Друге місце – за сім’єю Гуркало, яка мешкає у висотці по вул. Квятека, 15

А «бронза» дісталась родині Роспотнюків, які теж креативно підійшли до облаштування балкону своєї квартири по вул. 600-річчя, 50.

А «бронза» дісталась родині Роспотнюків

А в номінації на кращу новорічну прибудинкову територію учасників, гідних першого місця, в цьому році, на жаль, не виявилось. За рішенням комісії «срібло» отримав двір висотки по вулиці Київській, 112.

«срібло» отримав двір висотки по вулиці Київській, 112

Згуртовані мешканці одного з під’їздів не тільки прикрасили вікна всього під’їзду, але й створили новорічний настрій усім сусідам: прикрасили альтанку, встановили велику ялинку у дворі, і навіть «висадили» дерево з рукавичок. Третє місце віддали багатоповерхівці по вул. Келецькій, 118, де над кожним під’їздом встановили прикрашені ялинки із ілюмінацією, а в самому дворі – велику зелену красуню.

Третє місце віддали багатоповерхівці по вул. Келецькій, 118

Нагородження переможців відбудеться на одному з найближчих засідань виконкому міської ради.

Для довідки:

В номінації «краще новорічне вікно» за перше місце переможці отримають – 3000 грн., за друге – 2000 грн. та за третє – 1000 грн. За кращий балкон розмір премій становитиме 4000, 3000 та 2000 гривень відповідно. А в номінаціях «краща новорічна садиба» та «краща новорічна прибудинкова територія» Положенням про проведення конкурсу визначені винагороди, які складають 5000 грн. за перше місце, а за друге та третє – по 4000 та 3000 гривень відповідно.


Переглядів: 4528
Поширень: 0