У шістнадцятьох фіналісток конкурсу «Міс Вінниця», незважаючи на -20° на вулиці, розпочалася справжня спекотна пора. Цілий місяць дівчата будуть щоденно працювати над собою і від того, наскільки наполегливо віддасться своїй красі кожна з учасниць і залежатиме корона найкрасивішої дівчини міста.

Міс Вінниця 2014

Починаючи з 29 січня красуні працюватимуть над своїм тілом у спортклубі «Нокаут». Тричі на тиждень тренери з фітнесу будуть допомагати дівчатам досягати ідеалу власної фігури.

Міс Вінниця 2014

За словами тренера школи корекції фігури Сергія Козловського, за місяць дівчата зможуть підійти у повній готовності:

- Можливо, проблемні зони не виправити за такий короткий час, а от покращити поставу, підтягнути живіт, зробити візуально стрункішими, що потрібно для конкурсу – це досягнемо. Для кожної учасниці застосуємо обов’язково індивідуальний підхід і будемо серйозно працювати.

Міс Вінниця 2014

Окрім фізичних прав, конкурсантки також оволодіють азами танцювального фітнесу.

- Це необхідно кожній дівчині. Танець допомагає розкрити власну жіночність, стати пластичною і відчути себе привабливою та бажаною, - каже тренер з танцювального фітнесу Ольга Бочкова. - Чимало дівчат, турбуючись про власну фігуру, починають катувати себе голодуваннями. Це неправильно, адже результат може стати протилежним і в один момент можна просто зірватися. Краще не обмежувати себе, але при цьому забезпечити себе такими необхідними компонентами, як білок, вуглеводи, вітаміни. Споживати потрібно виключно корисну і натуральну їжу, бажано купувати на ринках і головне – не лінуватися приготувати її для себе.

Міс Вінниця 2014

Потенціал фіналісток організатор конкурсу, директор Міського палацу мистецтв Євген Майданик оцінює досить високо:

- Цьогорічні конкурсантки – одні з кращих, що були за останній час. Дуже добре, що вони приблизно одного зросту, а значить нам буде легше робити «картинку», тому що траплялось, коли були разом і зі зростом 167 сантиметрів, і 180, що виглядало не найкраще. Зараз основне завдання перед дівчатами – максимально викладатись і працювати над собою. Наступний місяць у них буде дуже напруженим.

Як зізнаються дівчата, для багатьох участь у «Міс Вінниця» стало подоланням певного психологічного бар’єру. Насамперед, довелось відкинути усі комплекси і довести самим собі власну привабливість і можливість подобатись іншим.

- Я кілька років хотіла узяти участь у конкурсі, але постійно чогось боялась. Тепер, нарешті, осміліла і не шкодую. Участь у «Міс Вінниці» дає гарну можливість підійняти самооцінку, отримати досвід. В будь якому разі, це не завадить нікому. Дівчатам, які у наступному році прийдуть на кастинг краще подбати про свій природний вигляд, мати мінімум макіяжу. Ну і, звісно, посміхатися, йти впевнено, тримати спину рівно і «хвіст трубою», - радить конкурсантка Тетяна Кияшко.

- Це хороша можливість познайомитись з новими людьми. Хто б не переміг, ми уже подружилися з дівчатами, - додає Юлія Слуцька. До речі, дівчина напередодні кастингу на «Міс Вінниця» пройшла також у фінал ще одного міського конкурсу краси, що проходить паралельно, але врешті решт віддала перевагу можливості стати «Міс».

Окрім щоденних занять, а це також тричі на тиждень навчання із хореографом, дівчата розповідають, що мають ще одне важливе завдання – вчитись посміхатися. При цьому, і засинають і просинаються із посмішкою, щоб звикнути, адже у фіналі це доведеться робити впродовж п’яти годин без перерви.

Нагадаємо, фіналу конкурсу «Міс Вінниця-2014» пройде 2 березня у обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Садовського.



Переглядів: 10473
Поширень: 0