Більше сотні вінничан змагалися у майстерності з ліплення сніговиків у на Європейській площі. Цьогорічний «Парад сніговиків» був чи не найбільшим за історію проведення цього конкурсу у Вінниці, у ньому взяли участь близько 50 команд. Розмаїття снігових фігур справді вражало, разом із класичними сніговими бабами та фортецями, деякі учасники замахнулися повтори й витвори мистецтва, як-то скульптура «Венери Мілоської», яка тепер прописалася поруч з водонапірною вежею.

Підсумками снігової творчості стало визначення п’яти команд-переможців цьогорічного конкурсу. У номінації «Найактивніша родина» команда «Чиполіно», яка зліпила синього ослика.

Найвищим сніговиком стала робота команди з школи № 36. Найдружнішою командою журі визнало представників художньої школи, які зліпили пінгвіна. У номінації «Найкращий сніговик» перемогла команда «Вокуні», які стали авторами «вінницької Венери Мілоської».

Найкреативнішим сніговиком стала робота команди «Річ Велд», які зліпили козака. Всіх учасників нагородили солодощами, а переможці отримали також дипломи.



Переглядів: 5180
Поширень: 0