23 лютого 2014 року український народ буде відзначати День захисника Вітчизни. З цієї нагоди у Вінницькому гарнізоні передбачено проведення наступних заходів:

У зв’язку із складною соціально-політичною ситуацією, яка склаласяв країні, урочисті заходи та день відкритих дверей з нагоди Дня захисника Вітчизни, які мали відбутися у Вінниці та Командуванні Повітряних Сил ЗС України протягом 21-22 лютого відмінено. Просимо вибачення!

21 лютого 2014 року

о 11.00 – покладання квітів до меморіалу Слави по вулиці Козицького представниками органів місцевого самоврядування, ветеранськими організаціями та військовослужбовцями Вінницького гарнізону;
о 12.00 – урочисті збори та святковий концерт для ветеранів Збройних Сил, особового складу Командування Повітряних Сил Збройних Сил України та військових частин Вінницького гарнізону, представників ветеранських та громадських організацій у 60 будинку офіцерів;

22 лютого з 10.00 до 14.00 на території Командування Повітряних Сил Збройних Сил України відбудеться День відкритих дверей з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни. Усі бажаючі вінничани та гості міста зможуть відвідати експозиції бойової техніки Військово-історичного музею Повітряних Сил під відкритим небом.

Серед представлених у Музеї зразків техніки – десятки літаків та вертольотів різних модифікацій, зенітні ракетні комплекси Повітряних Сил та ППО Сухопутних військ, багато раритетних зразків військової техніки, серед яких ракетний комплекс РСД-10 “Піонер”, літаки МіГ-25 і Як-28 та багато іншого.



Переглядів: 4712
Поширень: 0