Вчора міський голова Володимир Гройсман та міська рада у своєму зверненні з приводу останніх подій у державі зазначили, що Вінниця готова приймати поранених і лікувати їх у міських лікарнях. Тож вінничани, близькі та рідні яких наразі знаходяться у столиці та потребують медичної допомоги, можуть звертатися на телефони відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» 15-60, 60-15-60 та 65-15-60.

Сьогодні вранці на Київ було відправлено 4 швидкі санавіації Вінницького обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Машини повністю укомплектовані всім необхідним. Наразі вони прибули у київську міську лікарню № 6, де зараз перебувають важкопоранені люди, постраждалі на Майдані. Скільки людей буде відправлено на Вінницю, поки що не відомо, однак швидкі забиратимуть не тільки вінничан, а й інших людей лікуватися у Вінниці. Залежно від отриманих травм їх доправлятимуть в міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги або в опікове відділення обласної клінічної лікарні ім. Пирогова.

Наразі у лікарні швидкої медичної допомоги перебуває і чоловік, який сьогодні отримав вогнепальне поранення у самій Вінниці біля Управління СБУ. У лікарню він поступив біля 14 години. Поранення отримано у гомілку лівої ноги, куля пройшла на виліт. Постраждалому надано кваліфіковану медичну допомогу, на даний час він почуває себе задовільно.

Позавчора на київському Майдані загинув 50-річний художник з Вінниччини, жмеринчанин Валерій Брезденюк. У спину чоловікові влучила куля, яка стала для нього фатальною. Рідні загиблого звернулися у вінницьке комунальне підприємство «Комбінат комунальний підприємств» допомогти перевезти тіло загиблого, однак наразі міліція не видає їм вже покійного Валерія. За словами директора підприємства Олексія Зубрицького, як тільки родичам дозволять забрати тіло, його одразу буде транспортовано на батьківщину.



Переглядів: 3933
Поширень: 0