Ніч у Вінниці пройшла досить спокійно. На в’їздах у місто продовжують працювати блок-пости. Учасники «Цілодобової варти» протягом ночі їздили по місту, перевіряючи місця, де за інформацією з різних джерел могли бути якісь провокації. Однак жодна інформація не підтвердилася. Також місто патрулювали воїни-афганці.

Постійно зростає кількість добровольців, які готові у мирний спосіб допомагати забезпечувати стабільність і спокій у місті – лише за добу до громадського формування «Цілодобова варта» записалося біля 100 чоловік. Таким чином кількість добровольців вже перевищує 800 чоловік. Запис у громадське формування продовжується. Сьогодні в кімнаті прийому № 2 у центральному Прозорому офісі (адмінбудівля міської ради, вул. Соборна, 59) протягом усього дня всі охочі вінничани мають змогу записатися до формування. Додаткову інформацію можна отримати також за телефонами 15-60, 60-15-60 та 65-15-60.

Найбільшою проблемою на сьогодні залишається поширення неправдивої провокаційної інформації, особливо через соцмережі. Тому міський голова Володимир Гройсман закликає вінничан ставитися зважено до новин, які ширяться як в Інтернеті, так і серед городян. «В таких ситуаціях дуже багато чуток, - зазначає мер. – Часто ситуація навмисне «розкачується», є люди, які провокують. Але в жодному разі не можна піддаватись неперевіреній інформації».



Переглядів: 4459
Поширень: 0