Військовослужбовці Російської Федерації знищили аеродром Кіровський у Криму. Фоторепортаж27.02.2014 після повідомлення про захоплення невідомими озброєними особами аеродрому Бельбек командир А0156 отримав команду розмістити для посилення охорони та оборони на території військового містечка №92 (аеродром Кіровське) роти 1-го окремого батальйону морській піхоти в кількості 43 військовослужбовця та 6 БТР-70.

О 22.30 особовий склад роти приступив до виконання поставлених завдань разом з посиленими силами з числа військовослужбовців військової частини А0156.

28.02.2014 року о 12.15 на території військового містечка №92 було затримано автомобіль КАМАЗ без номерних знаків, в якому знаходилось 15 озброєних осіб після пояснень (в тому, що дані озброєнні люди заблукали) у супроводі 4 БТР-70 вони були виведені за межі військового містечка №92.

З 14.25 до 14.45 без жодних повідомлень було виконано обліт аеродрому та місць стоянки авіаційної техніки вертолітом Мі-8 Збройних Сил Російської Федерації, після Військовослужбовці Російської Федерації знищили аеродром Кіровський у Криму. Фоторепортажчого зазначений вертоліт попрямував в напрямку аеродрому Джанкой.

О 16.00 під КПП військового містечка №92 прибуло біля 150 казаків на 40 авто під керівництвом отамана Степанова О.Б., свою появу на КПП частини отаман пояснив схвильованістю прибуття на аеродром літаків з центральних та західних регіонів України з десантниками на борту.

Серед казаків знаходились три представника Збройних Сил Російської Федерації у цивільній формі одягу. Отаман та дані військовослужбовці Російської Федерації вели переговори з командиром роти морської піхоти про звільнення останніми території військового містечка№92.

О 22.20 командир роти отримав команду від командування ВМС України залишити військове містечко №92 та повернутись до пункту постійної дислокації ( м.Феодосія).

00.30 поступило повідомлення, що на відстані 500 м від КПП аеродрому з’явилось 6 авто «ТІГР» Військовослужбовці Російської Федерації знищили аеродром Кіровський у Криму. Фоторепортажта 10 авто КАМАЗ та УРАЛ з номерами Російської Федерації 21 і 73, 90 регіону.

О 01.10 на особистому авто до КПП частини прибув отаман Степанов О.Б. та запропонував керівному складу військової частини А0156 пропустити на територію військового містечка №92 5 військовослужбовців Російської Федерації.

О 01.17 мною було приведено частину у вищу ступень бойової готовності.

На вимогу керівного складу, що переговори будуть вестись з офіцерами Російської Федерації з особистого авто Степанова О.Б. вийшло 5 спец призначенців з повною бойовою викладкою з автоматичною зброєю, які дослали патрон в патронник. Після цього командир групи захоплення старший лейтенант Російської Федерації доповів, що йому поставлено завдання по захвату аеродрому Кіровське.

На вимогу керівного складу частини щодо не захоплення кімнат зі зброєю, з таємнимиВійськовослужбовці Російської Федерації знищили аеродром Кіровський у Криму. Фоторепортаж документами, авіаційної техніки, особового складу було запрошено до перемов полковника Збройних Сил Російської Федерації який не назвав своє призвіще. Разом з зазначеним військовослужбовцем до КПП військової частини А0156 під’їхали 10 авто КАМАЗ та УРАЛ, в яких знаходилось біля 350 військовослужбовців Російської Федерації в повному споряджені з автоматичною зброєю, та 6 авто «ТІГР» з кулеметами на борту.

Полковником Російської Федерації керівному складу військової частини було зроблено заяву, що вони захоплені та запропоновано мирним шляхом вивести з ладу аеродром Кіровське з метою не прийняття літаків Збройних Сил України.

Після чого особовий склад Збройних Сил Російської Федерації здійснив захоплення аеродрому при цьому силами бійців спецпідрозділу на злітно-посадочну смугу було викочено літак АН-26 «Дельфін».

В той самий період бійцями спец підрозділу на КДП аеродрому було виведено з ладу Військовослужбовці Російської Федерації знищили аеродром Кіровський у Криму. Фоторепортажобладнання для керівництва польотами («ВІСП», радіостанції антени), розтрощені та розбиті робочі місця керівника польотів,ближньої зони, керівника посадки, обрізани провода зв’язку, розтрощені двері кімнат бойових постів.

О 01.45 зазначені військовослужбовці Російської Федерації залишили аеродром Кіровське.

В наслідок силового захвату аеродрому Кіровське постраждалих серед особового складу військової частини А0156 не має, зброя та темні документи збережені в повному обсязі.
 



Переглядів: 17162
Поширень: 0