Гасло “Армія з народом” влучно характеризує події останніх днів. Та, вінницькі підприємці вневнені, що за нинішніх обставин його потрібно повернути ще й у інший бік – “Народ із армією”.

Про це зокрема йшлося під час зустрічі офіцерів Командування Повітряних Сил Збройних Сил України, представників бізнесових кіл Вінниччини та місцевих Засобів масової інформації. Серед питань, що виносилися на порядок денний крім обговорення подій в АР Крим порушувалися проблеми логістичного забезпечення військових, частину з яких можуть вирішити місцеві підприємці.

Вінницькі підприємці вирішили допомогти армії

За словами вінницького підприємця Михайла Ткача, враховуючи складну ситуацію в Україні й розуміючи нагальні потреби військових, бізнесмени регіону зголосилися надати безоплатну допомогу і мають надію, що хоча б частково їх вирішать.

– На сьогоднішні армія показала, що вона дійсно з народом, – говорить Михайло Ткач. – Армія до останнього патрону, до останнього солдату готова захищати українську державу. До того ж не потрібно забувати, що наразі військовослужбовці цілодобово знаходяться на місцях несення служби. Ми відчуваємо, що наша допомога є вкрай необхідною не лише для військових авіаторів, а й для українського війська вцілому.

Підприємці пояснили, що ніхто не може спрогнозувати скільки часу триватиме напружена ситуація. Тому потрібно підтримати військовослужбовців, адже саме від них залежить наше майбутнє.

– Потрібно поповнити запаси продовольства, палива для техніки, предметів першої необхідності. Створено рахунок, куди усі бажаючі зможуть перераховувати кошти. Пропонуємо також створити базу даних, щоб було зрозуміло, які підрозділи насамперед потребують допомоги. Нашого меркантильного інтересу у данній ініціативі немає, є лише співпереживання щодо ситуації.

Вінниччани звертаються до підприємців із інших областей України і пропонують їм підтримати ініціативу.

– Сьогодні ми через засоби масової інформації звертаємося до небайдужих до долі своєї держави бізнес-структур, бізнесменів з різних регіонів України, - зазначив Михайло Ткач. – Сподіваємося, що вони також приєднаються до шефської роботи. Ми впевнені, що підтримка позитивно скажеться, як на матеріальному становищі армії, так і на морально-психологічному стані військовослужбовців.

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ ТА ГРОМАДЯН УКРАЇНИ!

Допомога для підтримування бойової готовності Повітряних Сил Збройних Сил України.
Банківські реквізити: Державний ощадний банк України МФО 302076
Отримувач: Регіональне відділення міжнародної асоціації офіцерів спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю «Центр» у Вінницькій області «Центр – Вінниця»
Код отримувача: 26012503
Поточний рахунок: 26002193226 (у гривні)
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога для підтримування бойової готовності Повітряних Сил Збройних Сил України (без ПДВ)



Переглядів: 5005
Поширень: 0