Зміни графіка тренувань і перенесений фінал може негативно відобразитися на конкурсантках, переконаний організатор «Міс Вінниця», директор Міського палацу мистецтв Євген Майданик. Деякий час, за його словами, проведення фіналу взагалі залишалось під питанням.

Міс Вінниця 2014- Складно творити щось радісне у такий трагічний для країни час. У нас був вибір і ми вирішили, що нечесно буде перед дівчатами, які готувались увесь цей час до фіналу, просто відмінити його. Перенесення на 23 березня багатьом сплутало особисті плани, довелось змістити графіки тренувань, але зробимо все можливе, щоб конкурс пройшов достойно.

Нагадаємо, переможниця «Міс Вінниця-2014», крім подарунків отримає ексклюзивну срібну корону від ювелірного центру «Diadema» та отримає можливість представляти рідне місто на національному конкурсі краси «Міс Україна». Всеукраїнський фінал також відбудеться пізніше – орієнтовно 30 червня.

І поки дівчата продовжують готуватись, на сайті «Міс Вінниця» активно продовжується голосування за дівчат. Ресурс відвідало вже понад 40 тисяч користувачів з 51 країни. Конкурсантка, яка отримає найбільше голосів отримає титул «Міс Інтернет». Це одна із традиційних номінацій конкурсу, де, окрім «Міс Вінниця» та двох віце-міс будуть визначати також міс глядацьких симпатій, міс мас-медіа, міс Спорт та міс Креатив.

Як зізнався Євген Майданик, прогнозувати перемогу тій чи іншій учасниці давно не береться.

- На кого б я не ставив у попередні роки, усе одно перемагали інші. Тому тепер дивлюся, грубо кажучи, як на «виробництві» - усі повинні сумлінно виконувати свою роботу, більше звертаю увагу на недоліки, до старанних дівчат ставлення краще, а до тих, які постійно запізнюються на тренування, не встигають до перукарні чи туфлі забудуть – звісно, погіршується. А краса – це складна річ, у кожного свої смаки і багато чого, наприклад, залежатиме, у якому настрої прийдуть члени журі на фінал.

Фінал «Міс Вінниця» за традицією пройде у театрі імені Садовського. Ті вінничани, які вже встигли придбати запрошення на раніше зазначену дату можуть бути спокійними – ці ж запрошення будуть дійсними і 23 березня.



Переглядів: 4490
Поширень: 0