Усі бійці Управління, що не були задіяні до несення служби, прибули до управління та вишикувались для отримання подальших вказівок від керівництва.

Сигнал "тривога" зібрав сьогодні разом усіх бійців Державної служби охорони при УМВС

Так як ввідна за сигналом тривога була навчальною, то було прийняте рішення провести стройовий огляд особового складу всіх підрозділів з метою визначення стройових навичок кожного із працівників, стройової злагодженості підрозділів, а також у зв’язку з переходом особового складу УДСО на носіння літньої форми одягу.

Перевірку зовнішнього стану своїх працівників проводив особисто начальник Управління Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області Віктор Козаченко, який наголосив, що підрозділи ДСО мають бути прикладом для наслідування. Особливо це стосується бійців елітного спецпідрозділу охорони – «Титан», які несуть свою службу по всій території нашої Держави.
Разом з тим, було проведено перевірку стану забезпеченості особового складу форменим одягом, стану форми, зовнішнього вигляду та документів міліціонерів. Результатом огляду став висновок про те, що працівники УДСО готові до переходу на літню форму одягу.

Наприкінці заходу, начальник УДСО подякував охоронцям за достойне несення служби, зазначивши, що рівень підготовленості особового складу УДСО високий. Після завершення заходу держохоронці повернулись до виконання своїх повсякденних завдань.



Переглядів: 4981
Поширень: 0