Взимку підприємство «Шляхове управління» під час снігопадів працювало цілодобово, завдяки чому сніг на дорогах розчищувався оперативно, заторів не виникало, а транспорт їздив без збоїв. З настанням перших теплих днів підприємство сконцентрувало свої сили на прибиранні міста від наслідків зими. На балансі підприємства перебуває 648 вулиць, а ще його працівники відповідають за стан зелених зон, парків та скверів.

«Ми розпочали міжсезонне прибирання міста з випередженням графіка на 10 днів. Прибираємо той бруд та сміття, яке накопичилося за зиму. Зараз увагу акцентуємо на прибиранні біля бордюрів, де зазвичай збирається чи не найбільше бруду. Дуже багато сміття люди викидають з автомобілів прямо на дорогу, тому хочу звернутися до вінничан щоб вони не робили цього, адже Вінниця – це наш спільний дім», – розповідає керівник КП «Вінницьке шляхове управління» Святослав Буше.

Працівники та техніка «Шляхового управління» другий тиждень, як перейшли на весняне прибирання міста

За словами в.о. міського голови, секретаря міської ради Сергія Моргунова, усі технологічні процеси по прибиранню та утриманню доріг в місті поставлені на належний рівень. «У разі виникнення проблемної ситуації - не потрібно збиратися та думати, яким чином її розв’язати, адже за останні роки вироблений чіткий алгоритм дій, який дозволяє оперативно реагувати. На підприємстві працює 149 людей. На його балансі також 70 одиниць спецтехніки, 70 % з якої оновлено, починаючи з 2006 року, відколи міським головою став Володимир Гройсман. Якщо говорити за минулу зиму, то сніг прибирався оперативно, ніяких неординарних ситуацій у Вінниці не було. Щодо прибирання міста після зими, то зараз перед нашими дорожніми службами стоїть завдання у стислі терміни навести порядок. Крім того, після 20 березня ми плануємо розпочати загальноміські суботники. Сподіваюся, що до них долучиться чимало вінничан, адже з кожним роком активність жителів зростає. А разом – завжди набагато легше вирішувати будь-які питання», – каже Сергій Моргунов.



Переглядів: 4988
Поширень: 0