Автор патріотичного фотопроекту «Мені болить моя країна», який вмить став популярним в українському інтернет-просторі, вінничанка Марина Мельник представила продовження. Роботу присвятили «Небесній Сотні» - загиблим патріотам України під час революційних подій у Києві.

Вінничанка Марина Мельник створила продовження фотопроекту «Мені болить моя країна»

Нагадаємо, майже два місяці тому Марина показала усьому світу проект «Мені болить моя країна», в якому Україна була показана нещасною дівчиною, над якою знущається, шарпає за коси рука чоловіка у спортивному костюмі та з браслетом. Тим самим вінничанка хотіла передати своє бачення того, що відбувалося з Україною взимку цього року. Фото та відео набули величезної популярності, особливо у соцмержах.

Мені болить моя країна

Героїнею нової фотоісторії знову стала київська модель Катерина Божко в образі України. На її обличчі печаль. Вона благословляє бійців Майдану, вона молиться за їхнє життя, вона плаче, коли Герої гинуть…

Вінничанка Марина Мельник створила продовження фотопроекту «Мені болить моя країна»

Найближчими днями візажист за професією Марина Мельник разом із іншими учасниками збирається офіційно презентувати фотопроект та відеоролик, присвячені «Небесній Сотні».



Переглядів: 18308
Поширень: 0