туристичний паровозик "Чух-чух"Спочатку дівчата стюардеси-екскурсоводи розважали діточок конкурсами, на обличчі кожної дитини намалювали смайлики – символ не тільки сьогоднішнього дня але й загалом нашого міста. Далі вихованці дитячих будинків вирушили у екскурсійну подорож містом на туристичному паровозику «Чух-чух».

Організаторами заходу виступили Вінницька молодіжна рада спільно із пабліком «Це Вінниця, друже!». Напередодні вони провели благодійний аукціон «Купи побачення – допоможи дітям», виручені кошти з якого і допомогли провести це свято для діток.

- Ми раді, що змогли подарувати посмішки цим діткам, показати їм місто та розповісти його історію. Адже вони не так часто виїжджають на екскурсії та сьогоднішній день для них дійсно радісний і особливий. – розповідає голова Вінницької Молодіжної Ради Мира Дмитро.

1 квітня сотні дитячих посмішок осяяли вінницьку Площу Незалежності

- Я особисто і вся моя команда брали участь у аукціоні побачень. Такі акції дуже важливі для дітей-сиріт і ми продовжуватимемо їх проводити, запевняє адміністратор пабліку «Це Вінниця, друже!» Яна Слободяник.

Після екскурсії діти отримали корисні подарунки та Паспорти маленьких вінничан. Загалом на дитячому святі панувала дійсно радісна атмосфера.
 



Переглядів: 3658
Поширень: 0