Свіжа весняно-літня колекція дизайнера Олександра Очеретного, показана нещодавно на вінницьких весняно-літніх днях моди, була складена з шести десятків гожих та чепурних образів для дівчаток та такої самої кількості суконь та комплектів для дорослих панянок. Здвоєний показ дитячої та дорослої колекцій носив назву «Красуня та крихітка».

Юні паняночки у лялькових сукенках, з корзинками весняних квітів, сповнили подіум, мов ряснобарвна хвиля весняного свіжого вітерцю. У казкових шатах в стилі ретро, пудрово-тьмяних та ніжно-пастельних кольорів, із завитими локонами, дівчатка виглядали мов феї, що пурхають серед хмаринок.

Маленькі та великі леді у ніжному весняному вбранні від Олександра Очеретного

Пронизанеромантичним флером вбрання з воланами, оборками, мереживом, маленькими комірцями та кишеньками створено для юних панночок, які так полюбляють елегантний та стильний образ, як у дорослих принцес. Окантовані по краям жакетики та пальто з контрастною облямівкою мають зовсім простий крій та елегантний стриманий вигляд. Довжина суконь від коліна і аж до зовсім довгих. З деталей – призбирані спіднички та рукавчики, канти та мереживо по краю виробів, прості пласкі ґудзики. Голівки маленьких модниць прикрашали віночки або милі плетені шапочки.

Серед маленьких моделей на подіум виходила іЄлизавета Очеретна, донька дизайнера, яка надихнула його на створення дитячої лінії одягу. Дитячий бутик «Elizabeth» відкриють вже зовсім скоро. Він пропонуватиме дівчаткам вбрання у романтичному та вишуканому стилі прованс.

Маленькі та великі леді у ніжному весняному вбранні від Олександра Очеретного

Одразу за маленькими модницями на подіум вийшли дорослі красуні в мінімалістичних сукнях, жіночних блузках зі спідницями та легких пальто з фірмовими для дизайнера контрастними вставками (кокетками, клапанами, комірцями і манжетами). Колекція для дорослих пані виконана у такому ж, пронизаному сонцем, ніжному та зворушливому, весняному стилі. Бавовняні та лляні тканини, вільний крій, деталі-сюрпризи з незвичної тонкої перфорованої шкіри або мережива, несподівані вставки, що додають об’єму та змінюють загальний силует – в цій колекції, як завжди у дизайнера, так багато цікавинок, якими хочеться милуватись. Кайма, прошви, комірці та клапани кишень, темні однотонні тканинні пояси зав’язані на бант – це ті дрібниці, що із сукні невимушеного силуету створюють стильний та незабутній образ.

Колекція Олександра Очеретного«Красуня та крихітка» - це справжній гімн тендітній дівочій красі!

Більше фото тут.



Переглядів: 6861
Поширень: 0