Працівниками міліції продовжується робота з відпрацювання закладів, які на повірку виявляються гральними клубами. Тільки протягом учорашнього дня міліція «накрила» шість гральних точок та покерний клуб. При цьому виявлено, що деякі заклади знаходяться «під опікою» окремих громадських формувань.

З початку року міліціянтами із закладів нелегального ігрового бізнесу вилучено 36 ігрових автоматів, 80 одиниць комп’ютерної техніки та 6 столів для гри у покер. За словами начальника міського відділення міліції Юрія Куцого, є дані, що по місту існує близько 45 об’єктів, де є підозра, що там грають у азартні ігри. На них узяті постанови суду, і наразі ці об’єкти відпрацьовуються.

Тільки протягом учорашнього дня було відпрацьовано 6 таких точок, було вилучено комп’ютери, на яких грали відвідувачі. Також в мікрорайоні Вишенька виявлено гральний покерний клуб. Вже другий за останні дні.

При цьому виявлено, що на дверях деяких закладів наклеєні наліпки, що вони перебувають під «охороною» певних громадських формувань.



Переглядів: 3677
Поширень: 0