«17 квітня вперше ми відзначаємо День пожежної охорони, свято всіх тих, хто вірою і правдою служить людям, захищаючи їх від вогняної стихії», - зазначив очільник рятувальників області Руслан Шевчук.

Керівник обласної служби «101» також побажав усім вогнеборцям та ветеранам міцного здоров’я, щастя, добробуту, нових досягнень у виконанні покладених на них відповідальних та важливих завдань.

17 квітня - День пожежної охорони

З нагоди свята, а також за високу професійну майстерність, самовідданість при виконанні службових завдань, свідоме ставлення до виконання своїх обов’язків, високі показники у службовій діяльності працівникам та ветеранам пожежної служби було вручено відомчі нагороди та почесні грамоти.

Зокрема, почесною грамотою ДСНС України було нагороджено старшого пожежного-рятувальника 1-ДПРЧ м. Вінниця старшого сержанта служби цивільного захисту Сергія Студницького.

Подяку ДСНС України оголошено командиру відділення - водію 9-ДПРЧ м. Хмільник старшому прапорщику служби цивільного захисту Юрію Копиці, командиру відділення - водію 12-ДПРЧ м. Могилів-Подільський старшому прапорщику служби цивільного захисту Петру Лайку та пожежному-рятувальнику 24-ДЧСПТ старшому прапорщику служби цивільного захисту Сергію Боднарчуку.



Переглядів: 4037
Поширень: 0