Вінниця шукатиме потужнішу авіакомпанію для рейсів до Тель-Авіва. Про це повідомив начальник відділу туризму та молоді міської ради Руслан Анфілов. За його словами, компанія «Yan Air» не виконає заплановані на 30 квітня і 7 травня польоти з Вінниці на Ізраїль, бо не може дати гарантій стабільності авіарейсів.

- У зв’язку з нестабільною ситуацією в Україні, багато рейсів, зокрема, на сході України та, зрозуміло, у Криму, відмінено. Побоюємось, що «Yan Air» не зможе забезпечити стабільне виконання рейсів до кінця року. Ми поставили їм вимоги, що нам потрібно мати регулярне авіасполучення з Вінниці, а не чартери, - каже Руслан Анфілов. – Після перемовин вирішено шукати крупнішу авіакомпанію.

Нагадаємо, перший регулярний авіарейс «Вінниця – Тель-Авів» здійснили 19 березня 2014 року. Відтоді за цим напрямком виконано шість рейсів. Їхню наповненість у мерії оцінюють в цілому позитивно.

Авіасполучення з Тель-Авівом перервано. Шукають крупнішу авіакомпанію

- Чотири рейси мали більше 120 пасажирів, ще два – трохи менше. Враховуючи, що зараз не пік сезону, який припадає на серпень-вересень, пасажирів було достатньо. Разом із цим, розуміємо, що виключно українськими туристами нам не обійтись, потрібен інтерес з боку ізраїльських громадян, - розповідає начальник відділу молоді та туризму міської ради.

Авіасполучення з Тель-Авівом перервано. Шукають крупнішу авіакомпанію

Поновити ізраїльський напрямок у мерії сподіваються за декілька тижнів. У цей час триває пошук пасажирського авіаперевізника. За словами Руслана Анфілова, Вінницею уже зацікавилась авіакомпанія «МАУ», а також одна з ізраїльських компаній.



Переглядів: 5266
Поширень: 0