В обласному управлінні внутрішніх справ відбулася зустріч начальника УМВС полковника міліції Олега Школьного, керівництва міліції громадської безпеки та штабу з представниками Європейської служби зовнішньої діяльності.

За словами представника служби Дірка Д’Ульста, експертами Євросоюзу в рамках візиту в Україну  здійснюється ознайомлення з діяльністю правоохоронних органів на регіональному та державному рівнях з метою надання допомоги в проведенні реформування силових структур.

 Євросоюз хоче навчити вінницьку міліцію протистояти терористам і корупціонерам

Зокрема, в ході зустрічі йшлося про можливість вивчення досвіду країн Євросоюзу у сфері боротьби з корупцією, проведення тренінгів та навчань з протидії терористичним проявам, боротьби з незаконним обігом наркотиків, забезпечення охорони громадського порядку у взаємодії з громадськими структурами, тощо.
Вивчення ситуації в регіонах допоможе напрацювати дієві механізми допомоги нашій державі з боку Євросоюзу.

 Євросоюз хоче навчити вінницьку міліцію протистояти терористам і корупціонерам

Очільник міліції області зазначив, що Вінниччина залишається спокійним регіоном, правоохоронні органи забезпечують безпеку людей та правопорядок у тісній співпраці з громадськими формуваннями, представниками загонів самоорганізації населення з охорони громадського порядку. Очільник міліції Вінниччини зазначив, що досвід діяльності правоохоронних органів європейських країн для нас є надзвичайно корисним, адже сьогодні міліція потребує якісних змін та повернення довіри людей до правоохоронців.



Переглядів: 6886
Поширень: 0