З 14 травня за ініціативи консалтингової компанії «ДІЯти» та за підтримки Вінницької міської ради розпочинається освітній проект, аналогів якому немає при жодній мерії України. Протягом семи семінарів в приміщенні міської ради представники малого та середнього бізнесу Вінниці безкоштовно зможуть підвищити рівень управлінської майстерності.

Більше сотні підприємців, які виявили бажання взяти участь у проекті, ознайомляться з найбільш актуальними питаннями з теорії та практики менеджменту, що передають досвід компаній, які є найсильнішими в своєму сегменті. Також представники бізнесу ознайомляться з перевіреними схемами роботи, ефективними практиками та конкретними порадами, які зможуть впроваджувати в свою щоденну роботу одразу ж по закінченню курсу. «Я приємно вражений, що стільки людей виявили інтерес до цього курсу. Це свідчить про те, що сьогодні є інтерес до того, щоб розвивати бізнес, підвищувати рівень своєї кваліфікації і потім надавати ці знання безпосередньо своєму персоналу, - зазначає директор департаменту адміністративних послуг Сергій Кудлаєнко. – Знання, які ви отримаєте під час цього курсу, можуть будуть корисними для будь-якого підприємства – державного, торгівлі чи наданні якихось послуг. І якщо необхідно буде в подальшому проводити подібні навчання у будь-якому форматі, які сприятимуть підвищенню Вашої кваліфікації, ми завжди готові цьому сприяти».

Семінари проходитимуть раз на тиждень та міститимуть наступні модулі: ефективність управлінця, як ключова конкурентна перевага; стратегія і тактика в роботі управлінця в період нестабільності; ефективність персоналу, як точка прикладення зусиль; мотивація команди при мінімальному бюджеті; пошук та підбір персоналу; кадрова документація для ПП.


Переглядів: 2942
Поширень: 0