Сьогодні вінничанка Ольга Мельник має шанс ще ближче підійти до перемоги у національному проекті «Голос країни». Наша талановита землячка своїм прекрасним голосом, шаленою енергією і щирою емоційністю змогла підкорити суворе журі. Тепер на черзі – серця мільйонів українців, які сьогодні, починаючи з 21:00, зможуть за допомогою SMS-голосування під час прямого ефіру на каналі «1+1» вирішити, хто з учасників продовжить боротьбу. Оля дуже сподівається на підтримку і від того, як голосуватимуть її земляки, багато в чому залежатиме її мрія.

Сьогодні на "Голосі країни" підтримуємо вінничанку Ольгу Мельник!

Останні кілька днів для Ольги надзвичайно відповідальні. Уже тиждень вона у Києві і майже безупинно репетирує свій майбутній виступ у прямому ефірі під наставництвом Сергія Лазарєва. Про вільний час довелось забути. Ми зв’язались із мамою 18-річної співачки Наталею Мельник. Разом із старшою донькою Дариною вони збираються у неділю поїхати до столиці, аби бути поруч із Олею у такий момент.

Сьогодні на "Голосі країни" підтримуємо вінничанку Ольгу Мельник!

Зі слів пані Наталі, настрій у доньки зараз змінюється по кілька разів на день. Стрес неймовірний!

- Репетиції сильно виснажують, висока конкуренція, суперники буквально дихають у спину. Тренери своїх підопічних не жалують, адже це боротьба не лише між учасниками, а й між ними самими, - розповідає мама Наталія. - Від своїх підопічних вимагають викладатися на всі сто відсотків не лише під час виступу, а й на репетиціях. Крім того, можливі експерименти. Комусь, можливо, доведеться виступати не у звичному жанрі. Але знаю, Оля не буде опускати руки за жодних обставин!

Не зважаючи не великий досвід у різних пісенних конкурсах, і сама Оля, і її рідні страшенно хвилюються. Але відступати нікуди – Оля поставила собі за мету увірватися на професійну сцену.

- Задатки до цього у неї ще з дитячого садочка, - згадує Наталія Мельник. - Як і усі батьки, ми спочатку обирали, куди віддати доньку. В один момент помітили, що Оля має хороший слух і артистизм. Тому вже у сім років вона почала займатися у майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» вінницького Палацу мистецтв. Олі подобалось і з часом стало помітно – це не просто хобі. Ми успішно їздили на різноманітні фестивалі, у 14 років донька була фіналісткою фестивалю «Червона рута», пізніше брали участь у проектах «Народна зірка» і «Битва хорів». На останньому Оля півроку займалась під керівництвом Руслани Лижичко.

Сьогодні на "Голосі країни" підтримуємо вінничанку Ольгу Мельник!

Зі слів самої Ольги, участь у телепроекті для неї самої не тільки можливість показати себе на всеукраїнській сцені. У свій час сцена допомогла їй, як вона каже, отримати прихильність однолітків, а тепер – шанс довести власну індивідуальність серед сильних суперників і показати, що є хорошою вокалісткою.

Про талант Ольги Мельник яскраво показує той факт, що на першому етапі «Голосу країни» її хотіли бачити у своїй команді одразу троє визнаних співаків – у бік вінничанки під час виступу повернулись Сергій Лазарєв, Святослав Вакарчук і Тамара Гвердцителі. Перевагу дівчина віддала першому.

- Напередодні виступу ми прораховували варіанти, кого краще обрати тренером, раптом їх буде декілька. Довго не могли визначитись, тому Оля сказала: «Буде той, хто повернеться першим». Ну а після того, як Сергій Лазарєв бурхливо відреагував на виступ Олі, сумнівів у виборі не могло бути, - розповідає Наталія.

Сьогодні на "Голосі країни" підтримуємо вінничанку Ольгу Мельник!

Мрія Ольги стає усе ближчою. Безумовно, її талант і неймовірну енергію мають оцінити по достоїнству. Ну а ми, вінничани, можемо трішки допомогти своїй землячці. Тож не пропускаємо сьогодні на каналі «1+1» шоу «Голос країни» о 21:00 і голосуємо за Ольгу Мельник!



Переглядів: 6546
Поширень: 0