Вінницькі ринки «Центральний» та «Урожай» визнано кращими кооперативними ринками України за підсумками щорічного огляду-конкурсу, який проводить Всеукраїнський союз споживчих товариств (Укркоопспілка, КООП Україна).

«Центральний» та «Урожай» брали участь у номінації «ринки обласних центрів». За рівнем послуг з вінницькими учасниками зміг позмагатися тільки «Центральний ринок» міста Суми, з яким і поділили перше місце.

Вінницькі «Центральний ринок» і «Урожай» визнали кращими в Україні

Вінниця була представлена двома ринками, позаяк вони входять у одне підприємство Вінницької облспоживспілки «Госпрозрахункове об\'єднання ринків м. Вінниці».

Основними критеріями оцінки ринків були інвестиції у благоустрій і модернізацію, кількість місць , наданих вітчизняним сільськогосподарським виробникам, відсутність штрафів і скарг від підприємців. Крім того , журі враховувало і креативний підхід з боку адміністрації ринків.

Вінницькі «Центральний ринок» і «Урожай» визнали кращими в Україні

У номінації «Ринки в містах обласного підпорядкування» переможців також двоє: Свердловський ринок (Луганський облспоживспілка) і «Малинський кооперативний ринок » (Житомирський облспоживспілка).

Вінницькі «Центральний ринок» і «Урожай» визнали кращими в Україні

Кращим ринком райцентру, на якому працює більше 15 чоловік, члени журі визнали ринок Болградського райспоживспілки (Одеська область). А в номінації «Ринки райцентрів , де працює менше 15 осіб » перемогу святкував Скадовський кооперативний ринок, що у Херсонській області.

«Можна констатувати, що за 9 років існування нашого конкурсу загальний рівень кооперативних ринків значно виріс, - переконана директор з корпоративних комунікацій «COOP Україна» Алла Шоріна. - Сьогодні наші ринки по сервісу і якості надаваних послуг можуть на рівних конкурувати з великими торговими центрами, а за рахунок різних програм лояльності , які діють для українських виробників на ринках споживчої кооперації, люди можуть купувати товари за більш вигідними цінами».

Довідка: Укркоопспілка (спору - Україна) є найстарішою організацією торгівлі України. За даними на травень 2014 року, вона об\'єднує понад 400 з 2 тис. 698 існуючих в Україні ринків (близько 15 %). Серед них центральні ринки в Сумах (більше 5 тис. Робочих місць), Луганську (близько 3 тис. робочих місць) , Сімферополі (2,5 тис. Робочих місць), Вінниці (3,1 тис. Робочих місць), Луцьку, Кривому Розі та інших містах України.



Переглядів: 22381
Поширень: 0