Працівники вінницької кримінальної міліції у справах дітей знайшли 17-річну дівчину в місті Києві. Неповнолітня втекла до свого приятеля та жила з ним поки тривали пошуки.

Дівчина проживала разом із своєю бабусею та про те, що трапилось повідомила її матір, яка приїздила з-за кордону на нетривалий час і не застала доньку вдома. За словами бабусі, онука пішла з дому, взявши декілька речей та не повернулась.

За фактом зникнення неповнолітньої слідчим відділом було відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Під час відпрацювання міліціонерам вдалося встановити, що дівчина досить тривалий час спілкувалась через мережу Інтернет з 26-річним хлопцем, який проживає у місті Києві. Для пошуків зниклої були створені пошукові групи, міліціонери встановили місце проживання її приятеля та відправились за неповнолітньою втікачкою.

Як з’ясувалось, дівчина втекла з дому, щоб бути поруч з коханим. Увесь той час, поки її шукали, вона жила разом з ним у його квартирі.

Працівники міліції провели з дитиною профілактичну бесіду та повернули додому рідним.



Переглядів: 2959
Поширень: 0