З травня у Вінниці розпочали капітальний ремонт покриття одразу на кількох вулицях. Загалом, як повідомив в.о. міського голови Сергій Моргунов, у планах міської ради ремонт 20 вулиць.

До кінця року відремонтують покриття на 20 вулицях Вінниці

Однією з перших розпочали капітальний ремонт вулиці Мєдвєдєва на ділянці від 40-річчя Перемоги до вулиці Шевченка. Кілька тижнів тому тут відремонтували комунікації, розширили проїжджу частину, проклали чорновий шар асфальту, встановили нові електроопори та бордюри. Тепер дорожники кладуть верхній шар і обіцяють за два дні завершити роботи.

До кінця року відремонтують покриття 20 вулиць Вінниці

Наступним етапом стане спорудження тротуарів, повідомив директор Департаменту капітального будівництва міської ради Михайло Мирончук. «Через два тижні вулицю Мєдвєдєва буде не впізнати», - обіцяє він.

До кінця року відремонтують покриття 20 вулиць Вінниці

За словами в.о. міського голови Сергія Моргунова, у 2014 році на ремонт доріг у Вінниці витратять більше 34 мільйонів гривень, з них 15,7 мільйонів – у вигляді субвенцій з державного бюджету і 18,6 мільйонів – кошти міської казни.

- Торік через перебої з фінансуванням 11 вулиць залишились не завершеними, тож їх включили у план 2014 року. Разом плануємо відремонтувати покриття на 20 вулицях, - каже Сергій Моргунов.

До кінця року відремонтують покриття 20 вулиць Вінниці

Серед запланованих на капітальний ремонт покриття вулиць, зокрема, Міліційна, Литвиненка, Козицького, Ватутіна, Грушевського, Мєдвєдєва, Писарєва, Артинова, Баженова, Порика, Скалецького, Данила Нечая, провулок Карла Маркса, а також Центральний міст. Також у 2014 році збираються заасфальтувати 17 вулиць приватного сектору на умовах співфінансування з мешканцями.
 



Переглядів: 7414
Поширень: 0