Виконуючий обов’язки міського голови Сергій Моргунов з ранку проголосував із дружиною за свого кандидата у президенти України на виборчій дільниці у Аграрному університеті. Зі слів Сергія Анатолійовича, обирав європейський напрямок для країни.

- Однозначно, я голосував за мир та європейський вибір, за те, щоб Україна була єдиною соборною демократичною державою, - каже Сергій Моргунов.

Сергій Моргунов голосував за європейську Україну

За словами виконуючого обов’язки мера, у Вінниці робота виборчих дільниць добре організована і самого зранку усі були відкриті.

- Радує активність вінничан, уже з 8-ї години ранку, з початку роботи дільниць на деяких були черги людей, які стояли, щоб виконати свій громадянський обов’язок. Це показує, що люди хочуть жити краще і вже йшли на вибори, визначившись зі своїми кандидатами, - говорить Сергій Моргунов.

Вінниця показує досить високу явку виборців. За свідченням голів виборчих комісії, уже станом на одинадцяту годину ранку проголосувало близько 15-20% виборців. Як повідомляють у вінницькому прес-клубі, поки що волевиявлення громадян на території Вінницької області проходить спокійно і без значних порушень.
 



Переглядів: 5550
Поширень: 0