Що? "Сушка" - формат виставки, що об\'єднує фотографів самого різного калібру - аматорів і професіоналів, ломографів і прихильників традиційної зйомки.

Коли? 31 травня, початок фото «Сушки» о 15:00.

Де? Площа Європейська (сквер Козицького).

31 травня жителі міста зможуть насушити собі фотографії та гарний настрій

Формат виставки «Сушка» є унікальним та єдиним у своєму роді. Усі бажаючі мають можливість долучитись, незалежно від віку, статі, а тим паче - майстерності. Варто лише принести фотокартки та розвішати їх на мотузках під відкритим небом і отримати задоволення від спілкування з іншими фотографами. В обмін на свої фотографії можна забрати будь-які інші. Свою фотографію можна підписати, залишити на звороті координати для зв\'язку або незвичайне послання для майбутнього володаря.

Цього року «Сушка» розширює свої горизонти: нині її частиною стануть фотоквест, майстер-класи, унікальна фото локація для усіх бажаючих, конкурси, ігри та розіграш подарунків для фотографів-учасників «Сушки». Жителі міста матимуть змогу виготовити свою власну оригінальну прищіпку для своїх унікальних фото. Відвідувачів, котрі прийдуть на «Сушку» у вишиванках чекатиме сюрприз – професійний фотопортрет.

Організатором «Сушки» у Вінниці є ВО ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу».

Для довідки

Проект був створений у 2010-му році. Автор ідеї проекту - Андрій Кеззін. Адміністратор проекту - Оля Луветау. Старт проекту був здійснений за підтримки Академії Фотографії Санкт-Петербургу. За 4 роки свого існування, виставка відбулась у понад 100 містах світу та об’єднав у собі більше 45 000 учасників.

Перша Вінницька фото «Сушка» відбулась 20 липня 2013 року. Її учасниками стало близько 100 фотографів. На виставці можна було споглядати понад 500 фотографій різних жанрів.


Переглядів: 3422
Поширень: 0